Kurtlar Vadisi önümüzdeki Hafta rekor kirmaya geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
992
Puanı
285
Kurtlar Vadisi Pusu nun basarili yönetmeni twitter daki resmi hesabindan iddaali konustu. Takipcilerine "Önümüzdeki hafta Reyting rekoru kiracagiz, büyük süprizler var gözlerinize inanamayacaksiniz" diyen Yönetmen! Dün gece su mesaji atti:

Onur Tan ‏@yedinciadam Seyreden butun izleyicilerimize tesekkur ederim. Onumuzdeki hafta Kurtlar Vadisi Pusu son yilların en heyecanli bolumuyle gelecek.:))

Öffnen

hadı bakalım heyecanla beklıyoruz bunlar bızı kalpten götürecekler

Benim anlamadığım Hem Vadi 15 küsüratlı hem İntikam 8 alıyor Yetenkde girince 8 aldı bu reytingler nasıl böyle sıralanıyor kimden izleyici gidiyor intikam çok az etkilenmiş mesela vadi hiç yetenek nerden aldı bukadar reytingi .s.d

intikam dizisini seyretmedım yorum yapamam ama vadi kendini aştı.
vadi ekibinden genelde haber çıkmaz cok ketumdurlar.yönetmenin böyle tweet atması çok enteresan
acabe hesabı fake mı deıl mı gerçek hesap mı kontrol ettınız mı ben anlamam.

fragmanından belli olur...önceden c.tesiden pazardan veriyolardı fragmanı...şimdi ölme eşeğim ölme yaz gelsin otlar bitsin yem olsun........:mmm:

Her hafta rekor kırmaya geliyor zaar :D

Ben lafımı ortaya kodum. Beğenen alır, beğenmeyen koyar kaçar. :D Vışşş.

Benim anlamadığım Hem Vadi 15 küsüratlı hem İntikam 8 alıyor Yetenkde girince 8 aldı bu reytingler nasıl böyle sıralanıyor kimden izleyici gidiyor intikam çok az etkilenmiş mesela vadi hiç yetenek nerden aldı bukadar reytingi .s.d

reytingler tekrarkardan ve özetten gidiyor. bu üç yapım aynı saate yayınlanmıyor intikam kurtllar ve yeteneksiz özetteyken parsayı topluyor aslında değişen bişey yok

16,02'yi geçeriz büyük ihtimal. Hani o boşlukta aldığımız reytingi 2 tane güçlü rakibe karşı iken. Hani öle iken yani.

- - - Ekleme - - -

Her hafta bomba gibi geliyor zaar. :D

Son 4 bölüm birbirinden bombaydı.

Böyle diyon ama reytinglerde bomba etkisi yaratıyo maşALLAH :ok:

- - - Ekleme - - -

intikam dizisini seyretmedım yorum yapamam ama vadi kendini aştı.
vadi ekibinden genelde haber çıkmaz cok ketumdurlar.yönetmenin böyle tweet atması çok enteresan
acabe hesabı fake mı deıl mı gerçek hesap mı kontrol ettınız mı ben anlamam.

Hesap gerçek merak etme :)

Ayşe Ciğdem, Bahadır Özdener tarafından fln takip ediliyo :)

Kardes Beyazsoy un dedikleride bir nebze dogru ama gel ben seni daha fazla aydinlatayim :D

mesela gecen hafta TV de Vadi ve Intikam vardi. Vadi 15 Intikam 9 aldi. Bu demek oluyorki evinde Reyting cihazi olanlarin sadece yüzde 24% ü bu iki diziyi izlemis geriye kalan yüzde 76% ya tv izlememis yada bu iki diziden birini izlememis. Gelelim bu haftaya evet Acun 8 Reyting aldi ama bu illa demek degilki diger iki yapimdan reyting caldi! Gecen hafta bu iki diziyi izlemeyen yüzde 76% nin yüzde 8% i bu hafta Acun u izlemis.

Aga reytingin anlamı mesela %16 reyting almış demek Trükiye'nin 5 yaş üstündeki herkesin %16'sı demektir. Yani 11-12 milyon civarı kişi Vadi'yi izlemiş oluyo.

Aynı zamanda daha fazla kişi ekran başına toplanınca reytingler değişmez. AMA SHARE AZALIR. Yani mesela salı günü Türkiye'nin %40 akşam TV izliyosa dün %60 civarındaydı. Bu nedenle reytingler artınca diğerleri düşmüyor. Kapiş
😉 :ok: ::)

19 Aralık 2012= 14.98

26 Aralık 2012= 16.02

03 Ocak 2013= 15.43

10 Ocak 2013= 15.97

17 Ocak 2013= Vadi kendi rekorunu kırmak için sahaya çıkıyor.

Reklam düzeni aynı olursa kırmaması için herhangi bir sebep yok gibi.

Bu mesajla da 24.000 oldum. :)

Konular: 7.007

Aldığı Beğeniler: 5015

tebrikler..
bence artık vadi reklam düzeni değişmez eğer acunda perşembe devam ederse aynı şekil devam eder.
izlenilecek çok yayın oldugunda diziler hep blok yapıyor çünkü..sonucta beren ve acun iyi oran alan yapımlar..

tebrikler..
bence artık vadi reklam düzeni değişmez eğer acunda perşembe devam ederse aynı şekil devam eder.
izlenilecek çok yayın oldugunda diziler hep blok yapıyor çünkü..sonucta beren ve acun iyi oran alan yapımlar..

Acun muhtemelen Şubat sonuna kadar, perşembe gününü bırakmaz.

En azından Acun perşembeden ayrılıncaya kadar reklam düzeni devam etse çok iyi olur, sonrasında rayına oturmuş olur zaten izleyici...