Kurt Seyit ve Murka Geliyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı dizi ''Kurt Seyit ve Şura'' deyim yerindeyse reyting için son kozunu oynayacak.

Şura karakterine hayat veren Farah Zeynep ile Seyit karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ partner olarak birbirlerine yakıştırılmadıkları için oldukça eleştiriye maruz kalmıştı ve reytinglerde bunu doğrulamıştı.

Şimdilerde ise diziye yeni bir oyuncu katılacağı ve bu kişinin Kurt Seyit'in evleneceği kişi olan ''Murka'' karakterine hayat vereceğinin sinyali verildi.

Böylece Kıvanç ve Farah sahneleri de azaltılmış olacak.

Oha be! Dizinin ismi 3. kez değişecek. Noldu Kurt Seyit ve Şura eseri bitti mi ki Murka`ya geçiyorsunuz?

Kıvanç sen bu hallere düşecek adammıydın.

'Kurt Seyit, Şura ve Murka İstanbul' Eylül'de.

Ay yapım şaştı

Bu dizi hiç bir şekilde tutmaz

İşte bu ya Murka geliyor
Sonunda
acaba Nermin Bezmenin son kitabı Dedem Kurt seyit ve ben de olur mu?
3 kitabı da ilgiyle okudum ama Ay Yapım bilmiyor işini sadece Kıvança yükeniyor diğer oyuncuları sallıyor.İnşallah Murkayı iyi birisi oynar.Örneğin Meryem Uzerli

Adını ne yapacaklar acaba dizinin?Sadece KURT SEYİT olsun

Meryem gelmez bence.
Öykü Karayel olsun.

Helal ya! İşte bu!

Zaten dizi ilk başladığından beri Kurt Seyit ve Murka ne zaman gelecek diye bekliyordum. Biliyordum zaten geleceğini.

Bence Kurt Seyit ve Murka 12 reyting alır.

Ama öyle olursa Kurt Murka Şura Seyit ve Kurt Şura Murka Kurka ne olacak? Peki eğer bu 2 dizi başlarsa Murka Kurtka Şura Seyit ve Kurt ile Murt Khurt Nohut ne olacak?

😱 Nohut mu.

Meryem gelmez bence.
Öykü Karayel olsun.
Dizi zaten 3 reyting alıyor sen 1 e indirmeye çalışıyorsun

Eğer Murkayı çok iyi bir oyuncu oynarsa reytingleri artabilir ama 6 ya kadar artar diyorum.

yine yükselemez gibime geliyo ama belli olmaz bekleyip görelim

Bu muhteşem jenerikten utanın da bari diziyi mundar etmeden bitirin. Allah insaf versin ne diyeyim.