Kurt Seyit ve Şura'nın İhtiyacı Olan Kan Olabilirdi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,823
Puanı
1,061
Muhteşem Yüzyıl'da 3 sezon boyunca Nigar Kalfa karakterini canlandıran Filiz Ahmet diziden sonra tiyatroya yönelip bu sezon için teklifleri reddetmişti.Yüksel Aytuğ'a mesaj gönderen takipçileri Filiz Ahmet'i Kurt Seyit ve Şura dizisine yakıştırmış ve dizide yer alması halinde diziye olumlu katkı sağlayacağını belirtmiş.

"Merhaba Yüksel Bey, yeni işler birbiri ardına ekrana gelmeye başlıyor ama biz, o jeneriklerde Filiz Ahmet adını hâlâ göremedik.
Muhteşem Yüzyıl gibi dünyada da fazla takipçisi olan bir diziden çıkıp ortalıktan sessiz sedasız kaybolması normal mi?
Rusya'da inanılmaz fanları var. Ay Yapım, Kurt Seyit kadrosuna neden düşünmemiş ki kendisini acaba?
Yan roller artık başrollerin önüne geçebiliyor ki biz bunu iki sezon Muhteşem Yüzyıl'da Nigar Kalfa karakterini zirveye taşıyan Filiz Ahmet ile yakından gördük. Kurt Seyit ve Şura dizisinin ihtiyacı olan kan bile olabilirdi.
Yazık olmuş her iki taraf için de, dolayısıyla bizim için de tabii..."

@destere @mrt-06 @sürgünüm @sokak sanati @HachiKo @Yakamoz-Asi @Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @Fks14

Ayrıca bir sinema filminde rol alsada izlesek,duru bir güzelliğe sahip Elveda Rumeli'den beri beğendiğim oyuncuların başında geliyor.:)

Doğru gerçekten Filiz Ahmet çok başarılı. Aslında Sevdaluk'da denenebilirdi. :D

Katılıyorum nihgar karakteriyle efsane oldu kendisi yan rol değilde başrol gibiydi dizide:)
Kurt Seyitte olsaydı eminim ki reytinglerine bu olumlu bir şekilde yansırdı:(

Ayrıca bir sinema filminde rol alsada izlesek,duru bir güzelliğe sahip Elveda Rumeli'den beri beğendiğim oyuncuların başında geliyor.:)
KADIN İŞİ izlemedin mi?
519.jpg

Kesin oyuncuyla ilgili. Yoksa sıkıcılığı ile hiçbir alakası yok dizinin. :)

°°°mobil mesaj°°°

Kesin oyuncuyla ilgili. Yoksa sıkıcılığı ile hiçbir alakası yok dizinin. :)

°°°mobil mesaj°°°
dizi iyi olmasa bile oyuncu faktörü diziyi izletttirir:) misal intikam ilk sezon totol ortalaması 7.5 :) 42 dk lik dizi ekleme yapılmadan 120 dk yapıldı uzadıkça da uzatıldı ama beren faktörü diziyi izlettirdi

Dizinin reytinglerinin düşüşü senaryosunun durgun ve biraz soğuk olmasıyla alakalı yani oyuncularla ilgili değil.Filiz Ahmet çok başarılı bir oyuncu umarım iyi bir diziyle ekranlara geri döner. :)

dizi iyi olmasa bile oyuncu faktörü diziyi izletttirir:) misal intikam ilk sezon totol ortalaması 7.5 :) 42 dk lik dizi ekleme yapılmadan 120 dk yapıldı uzadıkça da uzatıldı ama beren faktörü diziyi izlettirdi
İlk sezon dizinin çekiciliği vardı. Ben de izliyordum. Ama 2. sezon sıkıcılaşmaya başladı ve Beren faktörü de bir yere kadar kendini gösterdi. İzleyici diziyi terk eder. Beren Kıvanç dinlemez. Beren faktörü Final bölümünde gösterdi zaten kendini. :)

İlk sezon dizinin çekiciliği vardı. Ben de izliyordum. Ama 2. sezon sıkıcılaşmaya başladı ve Beren faktörü de bir yere kadar kendini gösterdi. İzleyici diziyi terk eder. Beren Kıvanç dinlemez. Beren faktörü Final bölümünde gösterdi zaten kendini. :)
ilk sezon da senaryo kötüydü hiçbir ekleme olmadığı için ancak izlendi :) o yüzden isimler önemli hala

bencede piliç ahmedin dizide yer alması lazım destekliyoruz :)