Kurt Seyit ve Şura - Dizi Müzikleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,531
Puanı
1,060
Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ve ilk bölümleri Rusya'da çekilen yeni dizi Kurt Seyit ve Şura Star TV ekranlarında başladı.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Senaryosu Nermin Bezmen'in yazdığı aynı adlı romanından Ece Yörenç tarafından uyarlanıyor.

Dizinin müzikleri usta müzisyen Toygar Işıklı'ya ait.

Jenerik

Kalbe Dokunan Ask

Gerilim

bende anlamam.:) Bizim anlayacağımız müzik http://inciswf.com/megri-cb.swf

benim dinlediğim müzik farklı ne fazla totoşa hitap edecek nede fazla klasiğe kaçacak ?

mesela true da bir müzik vardı anlamadığım halde muhteşemdi

bir GOT dizisi jenerik müziği var muhteşem bir orange dizisi jenerik müziği var muhteşem bir the wire dizisi jeneriği var muhteşem anlıyormuyuz hayır kulağa hoş geliyor yeterli benim için ..

ama bir opera dinleyemem
bir piyano resitali dinleyemem keman tek başına bir şey ifade etmiyor ama makam kulağa hoş geliyorsa kemanlamı kemençeylemi davulla zurnaylamı çalınmış umrumda olmaz :))

benim dinlediğim müzik farklı ne fazla totoşa hitap edecek nede fazla klasiğe kaçacak ?

mesela true da bir müzik vardı anlamadığım halde muhteşemdi

bir GOT dizisi jenerik müziği var muhteşem bir orange dizisi jenerik müziği var muhteşem bir the wire dizisi jeneriği var muhteşem anlıyormuyuz hayır kulağa hoş geliyor yeterli benim için ..

ama bir opera dinleyemem
bir piyano resitali dinleyemem keman tek başına bir şey ifade etmiyor ama makam kulağa hoş geliyorsa kemanlamı kemençeylemi davulla zurnaylamı çalınmış umrumda olmaz :))
Dizide müzikte fazla Ab ve sıkıcı,benim için hava hoş ama cemaatin abilerinin anlayacağı dilden olmalı.:)

Çünkü onlar neyi izlerse bizde onu izlemeye mecburuz.:)

jenerik idare eder diğerleri vasat
hele o gerilim müziği şaka gibi bu nasıl gerilim müziği yav :kiki: