Kurt Seyit Şura Küçük Ağayı Geçer Mi?

Kurt Seyit Şura Küçük Ağayı Geçer Mi?

• Totalde Geçer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Bence A/B'de geçer :)
Cevaplarınızı Bekliyorum :)

fb74030a83e2240fb68ccbd0b117f989.jpg

ab de geçeri seçtim :) ama geçer değil geçebilir diyorum kesin değil :) totalde şu anlık şansı yok :)

kuçuk aga 3 mart bolumunde vurulma olursa zor.:A
ama ben ilk seçenegi seçtim, geçmesini isterim, tersi olursa butun kanallar ayşecik, sezercik, habam sinifina baglar, ama tahmin ettigim reyting 9 total - 17 AB ( sadece bir tahmin) :noworry:

Hiç belli olmaz. Star TV tanıtımı çok etkili yaparsa geçer. Belki başlarda geçemez ama bölümleri çok iyi olursa ilerleyen haftalarda iki kategoride de geçer.

Geçer ama Tns'ye hiçbir zaman güvenmedim bu denek yapısıyla geçmezsede çok şaşırmam.:)

İlk hafta için bir ihtimal iki gurupta da 1.olabilir ama daha sonra Ab'de iyi gider.Totalde Küçük Ağa birinciliğe devam eder

Küçük Ağa'yı geçme planları başlatılmış MY bitti sıra buna mı geldi :D bence geçemez imkanıı yokk totalde 9 abde 11 alır ve kalır :D

Sadece Kıvanc faktörü bir işe yaramıyor Kuzey Güneyde gördük bunu zaten....

Son düzenleme:
Yahu niye bu kadar abartıyorsunuz ki hayır tamam Kıvanç da Farah da iyi isimler ama Kıvanç Kuzey Güney ile kaç alıyordu ki bunu bu kadar yükseklere uçurdunuz :D Ismi mi ilginç geliyor yoksa. Medcezir gibi oranlar alacak bence en fazla. :)

Yahu niye bu kadar abartıyorsunuz ki hayır tamam Kıvanç da Farah da iyi isimler ama Kıvanç Kuzey Güney ile kaç alıyordu ki bunu bu kadar yükseklere uçurdunuz :D Ismi mi ilginç geliyor yoksa. Medcezir gibi oranlar alacak bence en fazla. :)

Kesinlikle çok haklısın kuzey güney 15 almış gibi milleti bir hava sardı ki sorma...ve birde farah o kadar tercih edilen ünlü biri değilken... isminden dolayı çoğu kişi iyi alacak diyor ay yapımada güveniyorlar ama medcezir gibi gider diyorum :D

Çok iddialı geliyorlar.Bence her iki gruptada 1. olur.En azından ilk bölümüyle.:)