'Kurşun' Dizisinde Şok Ayrılık!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,038
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un sevilen dizisi Kurşun'da şok ayrılık!

img_20191016_104053-jpg.72617

Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Cem Kurtoğlu ve Şebnem Dilligil gibi isimlerin yer aldığı diziyi Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar'ın kaleme alıyordu. Ancak 6. bölümden itibaren diziyi, Ozan Aksungur ve ekibi yazacak.

Kurşun yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Angelica
  • İlginç
Reactions: Aserat
Bu adam (ve Pınar Bulut) aşağıdaki destanı yazdı, belki de gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi. Ama gel gör ki güncel olarak yazdığı dizinin reytingleri düşük diye ekibiyle beraber işinden oluyor. Farklı bir ülkede Ezel gibi bir dizi yapılsa, bu diziyi yapan ekip el üzerinde tutulur. Ama işte burası Türkiye, genel izleyiciyi tatmin edemiyorsan geçmiş olsun...

Son olarak; Kerem Deren umarım bundan sonra dijital için dizi yazar. Kendisinin yazdığı, süresi daha kısa olan bir dizi izlemek isterim.

Sektörün hali ortadayken bu tür olaylara şaşırmıyorum artık. Son 1 yılda izlenmeyip harcanan dizilere bakınca gerçekten içler acısı... Bizim ülkemizde farklı ve kaliteli işleri Tv'de yapmayacaksın. Bu artık kesin ve su götürmez bir gerçek olarak önümüzde duruyor. Herkes dijitale kaymaya başladı, bağımsız ve özgün işler yapan sanatçıların gitmesi gereken yer orası. Tv ise klişe lobisi olarak leşliğinde boğulabilir, hiç bir sakıncası yok...

Bu dizinin kurtulması aşırı ama aşırı düşük bir ihtimal artık.

Üzücü ve sektörün geldiği son noktayı gösteren bi haber. Her ne kadar son işleri aynı etkiyi yaratmasa da bu adam Ezel gibi Uçurum gibi iki dizi bıraktı dizi tarihine. Klişe işlerin ekranı zaptettigi şu dönemde bile hala farklı işler yapmakta. Böyle bir dizi icin senarist değişikliğinin iyi etki yaratacağını sanmıyorum. Ki zaten reytingleri de gitgide çökmekte. Kendisini bundan sonra dijital platformlarda göreceğimizi düşünüyorum ve öyle olmasını istiyorum.