'Kulüp' Ekibinin Yeni Adresleri Neresi?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,522
Puanı
1,061
s-8d35ecc896587856481fa6011e0d8815b5dedf06.jpg

Netflix'in başarılı Türk projelerinden Kulüp'ün ekibi yeni işlere yelken açmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Asude Kalebek'in paylaştığı, geçen yılın en çok konuşulan projelerinden biri olan yapımın 6 bölümünün yönetmenliğini üstlenen Zeynep Günay Tan da Disney+ platformuyla anlaşan isimler arasına katıldı. Öte yandan dizinin senarist grubunda yer alan Necati Şahin ise yeni projesi için Gold Film'le el sıkıştı.

Kaynak: Birsen A.

necati_sahin.jpg

Zeynep Günay Tan çok başarılı bir yönetmen, bu transfer hiç şaşırtmadı.

Zeynep Günay Tan başarılı işlerine disneyde devam edecek anlaşılan. Sevdiğim bir yönetmen. Bu arada netflix dizi olarak daha farklı türk projelerine yatırım yaparken disney daha farklı bir strateji izleyip realistik dizilere ağırlık verecek gibi bir izlenimim var. Umarım tüm projeleri netflix filmleri gibi olmaz.

Disney'in Türk pazarına bu kadar iddialı girmesi şaşırtıcı. Fiyatlandırma olarak yüksek bir fiyat politikası yürütürlerse büyük zarar ederler. Ücreti düşük tutmaları lazım, yoksa korsan yayınların zirveye ulaştığı şu dönemde nal toplarlar.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Amerikada insanlar nasıl bu kadar diziyi izliyorlar, üstelik tr'de populer olup onların yuzune bile bakmadiği diziler var diyordum. Bizde böyle olcaz malasef:(

Sekterol anlamda güzel olsa da boğuldum dizi haberleri görmekten:T: Eskiden yeni sezon heycanı diye bişey vardı(b)

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛