'Kulüp'ün İkinci Sezonu Geliyor! | Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20211022_145849-jpg.112041

Kulüp'ün ikinci sezonu geliyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ile Metin Akdülger'in yer aldığı dizi, kısa sürede izleyiciden büyük beğeni topladı.

Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce'nin oturduğu dizinin ikinci sezonun olacağı ve çekimlerinin ise yaz aylarında yapılacağı ortaya çıktı.

Kulüp, ilk sezon bölümleriyle şimdi sadece Netflix'te!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
Beklenen gelişme, sevenleri için sevindirici.

Oha bu habere hem çok şaşırdım hem çok sevindim. Hangi dönem anlatılacak acaba bu sefer. Ama fatma da 2.sezonu gelecekti hala gelmedi umarım onun gibi habersiz bırakmazlar. Başarılı diziydi o da.

Oha bu habere hem çok şaşırdım hem çok sevindim. Hangi dönem anlatılacak acaba bu sefer. Ama fatma da 2.sezonu gelecekti hala gelmedi umarım onun gibi habersiz bırakmazlar. Başarılı diziydi o da.
Fatma'nın çekimleri için Camdaki Kız'ın tatile girmesini beklemek zorundalar haber gelmemesi normal. :D

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Fatma'nın çekimleri için Camdaki Kız'ın tatile girmesini beklemek zorundalar haber gelmemesi normal. :D
Hm o da doğru belki onun da çekimleri yazın yapılır. Rise of empires ottomanı da aynı şekilde bekliyorum. Umarım yılın son çeyreğinde ikisini de izleyebiliriz

Büyük umutlarla başladığım ilk sezon beklentimi karşılamamıştı, hayal kırıklığı yaratmıştı senaryo bende. Sevenleri adına güzel gelişme, hayırlı olsun...