Kubilay Aka, Yeni Dizisi 'Cam Tavanlar'ı Anlattı!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
cam-tavanlar-4haz1.jpg


Kubilay Aka, yeni dizisi 'Cam Tavanlar'ı anlattı!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu, Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, başrollerini Kubilay Aka ile Bensu Soral'ın paylaştığı dizi çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

Cem karakterine hayat verecek olan Kubilay Aka, diziyi dair duygularını şu sözlerle anlattı:
Projeyi kabul etmeme sebep olan unsurların başında daha önce de çalışmış olduğum senaristimiz Meriç Acemi’nin kalemine çok güveniyor oluşum oldu. Yönetmenimiz Fehmi Öztürk’ün oyuncuya verdiği alan, bir şeyleri beraber deneme isteğinin tüm ekibe sirayet edeceğini hissetmem ve senaryonun da buna elverişli olması yaşanacak sinerjinin içinde bulunma isteği yarattı. Bütün bunların dışında Cam Tavanlar’ın yalnızca bir dizi değil, günümüz dünyasını maalesef yansıtan gerçek bir kavram olması da etkili oldu. Projemizle kökten bir değişim yaratamayız belki ama en azından biraz farkındalık yaratabileceğimizi düşünüyorum. Bensu’nun muhteşem enerjisinin Leyla’ya bu denli güzel yansıması ve Cem’in de aynı enerjiye sahip olması ayrı bir keyif verdi.”

Cam Tavanlar, ilk bölümüyle çarşamba akşamı Show TV'de başlıyor!
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Farkındalık dedin mi Türk dizilerinden uzak duracaksın çünkü bu amaçla başlayan neredeyse tüm diziler bir süre sonra sapıtıyor. Burada da o güçlü kadının birkaç bölüm sonra bir erkek için kendinden ödün vermeyeceğini nereden bileceğiz hele söz konusu Meriç Acemi'yse iki kere düşünmek lazım. :A
 

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Çok güzel konuşmuş, 4 gün sonra karşımıza çok iyi bir iş çıkacağına emin gibiyim artık. :Z