- Reaksiyon puanı
- 2,674
- Puanı
- 280
Aaa tövbe estafurullah bir burada eksikti şaka gibi ayoll 😱😱😱 @S.G.A.T. @ForumdashDinle de kulakların güzel şarkı duysun @Çiğdem-
Çatla çatlayasıca,parlaklar her yerde
Aaa Çağatay Akman gibi söylemeye çalışmış daha gıcık oldumÇatla çatlayasıca,parlaklar her yerde
Çok güzel söylemiş,ağzına sağlık çatladınAaa Çağatay Akman gibi söylemeye çalışmış daha gıcık oldum
Yapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inşÇok güzel söylemiş,ağzına sağlık çatladın
Yok canım o kadar da değilYapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inş
Aaa belli olmaz oyunculukta iş yapamadı bir de müzik dünyasını karıştırmasınYok canım o kadar da değil
Oyunculukta iş yapamamış hali mi buAaa belli olmaz oyunculukta iş yapamadı bir de müzik dünyasını karıştırmasın
Her dizide dayak yiyor benim parlaklarımdanOyunculukta iş yapamamış hali mi bu
Rol icabı oluyor,sıkıysa dövsünler hadi gerçekte Leon PASİFİ böyle aslan gibi adamı nasıl döver zaten imkansız gerçekte böyle olmasıHer dizide dayak yiyor benim parlaklarımdan
Aaa siz sevmeyin yılın en iyi genç oyuncularından , son 2 yıldırRol icabı oluyor,sıkıysa dövsünler hadi gerçekte Leon PASİFİ böyle aslan gibi adamı nasıl döver zaten imkansız gerçekte böyle olması
Ona ödül verenlerin aklından şüphe ediyorum benAaa siz sevmeyin yılın en iyi genç oyuncularından , son 2 yıldır
Hahha ödülleri süpürüyor ayoll siz çatlayın birazdaOna ödül verenlerin aklından şüphe ediyorum ben
Ödül alıyor da noluyo acaba,hepsi boş boş ödüllerHahha ödülleri süpürüyor ayoll siz çatlayın birazda
Aaa bakalım Vatanım Sensin den sonra takip edebileceğim bir dizide oynar mı zor amaÖdül alıyor da noluyo acaba,hepsi boş boş ödüller
Onun olduğu diziyi asla izlememAaa bakalım Vatanım Sensin den sonra takip edebileceğim bir dizide oynar mı zor ama
Senin izleyeceğin bir diziye gelmesi daha ihtimal
Yapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inş
Yok canım o kadar da değil