KT Tunstall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neferet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Pop müzik dinleyenlere şiddetle önerdiğim bir isimdir...Şu anda müzik yapıyorum diyen bir çok kişiye bin basan bir yeteneğe sahiptir,bunu gayet iyi bir biçimde kullanmakta ve dinleyicisini bıktıramamaktadır.Müzik yapıyorum diye geçinen onlarca beceriksizin arasında adını bir türlü duyuramayan ve harcanan onlarca yetenekten birisidir,üstelik bunların da en iyilerindendir...Çocukluğu sadece 1 sanatçıyı (aslında o da bir matematik profesörüdür) dinleyerek geçtiği halde,eğitim de almadan sesini bu derece geliştirmesi de ayrıca takdir edilesidir...

Yaptıkları açıkça ortada olmasına rağmen kendi ülkesinde bile fazla tanınmadığının düşünülebilmesi haksızlıktır...Canlı performansı da oldukça hoştur,kendisini saatlerce izlettirebilir.Hiç bıkmadan yıllarca dinlenebilecek parçalara sahiptir...

Hakkında fan sitesi açmayı planladığım şahıs...

sesi çok güzel şarkılarıda öyle fakat kendini okadarda duyulmadı diyemeyiz o kesin türkiyede nerdeyse kimse tanımıyordur fakat çoğu ülkedi tanınıyor bildiğim.
peki ben bunu nerden biliyorum youtubede bir klibi daha fazla izlenen de vardırda sadece biri 5milyon kişi tarafından izlendi.

Son düzenleme:
Sadece Avrupa'nın birkaç ülkesinde popülerdir kendisi.Onun haricinde diğer kıtalarda da tanındığını söyleyemeyiz.

İskoçya,İrlanda,İngiltere ve civar ülkelerde bayağı popülerdir fakat oralarda da sıradan sanatçılarla aynı kulvarda değil kesinlikle...