Krem Tükendi mi?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Bu hafta atv yayın akışında "hayat devam ediyor" 23:15 kadar sürdüğü gözüküyor. "Krem"in yeni bölümü yok . "krem"in günü mü değişti? yoksa bayram dolayısıyla ara mı verdi ? son durumu belli değil.

bayram nedenıyle yayınlanmıyodur ama kısa zamanda degısır gunudeee

Krem hafta içilik bi dizi değil.Cumartesi pt1'de versinler.Alev Alev'de pt2'ye atsinlar.Aslan Kral'da çarşamba pt1 olsun.Aslan Kral bildiğim kadariyla KVP ve Beren arasinda bile iyi gidiyordu.Çarşambalari mi MY ve KG arasında gidemicek? Pis 7'liden bişiler çalar ayrıca...

O krem tükenmiyormuş. Her zaman bitecek gibi olduğunda sabah kaltığı zaman tekrar ağzına kadar dolu oluyormuş :D
Geçen gün tekrarına rastladım da bakayım demiştim :D

O krem tükenmiyormuş. Her zaman bitecek gibi olduğunda sabah kaltığı zaman tekrar ağzına kadar dolu oluyormuş :D

ama tekrarında izlesiysen 1 sene süre sonunda bitecekmiş. sanırım diziyi 1 sene ileriye almış olabilirsin :)))))))

atv de bayram dolayısıyla daha dogrusu maçtan dolayım ara veren tek kurtlar var. bence bayramla alakası pek yok

- - - Ekleme - - -

ohannes aynı cümleyi yazmışsın :D herkes gizli kremci galiba :X
olsun kız genetik mühendisi formülünü bulur :)

ara ara bakarım

evet tükenmiyor sürdükçe insanın süresi geliyor kremde çoğalıyor :))

çok keyifli bir dizi hayata yer bulmak için geç saatte attılar.. her zamanki gibi saat 20.00 da yayınlansın ve istikrarını korusun atv bu dizi en az iki yıl sürer..

hayat devam ediyoruda kendi yerine yani cuma 20.00 a alsınlar.. koçanı cumartesi 02 civarı yayınlayabilirler o saatte iyi gider..

@beyazsoy Krem geçen gün Youtube'un anasayfasında ilk sırasındaydı...Kuzey Güney bile 200 bin civari izlendiği halde zirvede yer almamişti.Krem online olarak'da sevilen bir dizi...Ara ara mara mara kapı deliğinden baktim kulak misafiri oldum gibisinden bahneler bulmayalım.Dizi izlettiriyor kendini.

@beyazsoy Krem geçen gün Youtube'un anasayfasında ilk sırasındaydı...Kuzey Güney bile 200 bin civari izlendiği halde zirvede yer almamişti.Krem online olarak'da sevilen bir dizi...Ara ara mara mara kapı deliğinden baktim kulak misafiri oldum gibisinden bahneler bulmayalım.Dizi izlettiriyor kendini.

yok ben geçiyorum bazı yerlerini çok saçma yerleri var. ilgimi aslıyla rüya geçişleri dikatimi çekiyor aslıda çok abartılı bir karakter onunda zaman zaman geçiyorum

yok ben geçiyorum bazı yerlerini çok saçma yerleri var. ilgimi aslıyla rüya geçişleri dikatimi çekiyor aslıda çok abartılı bir karakter onunda zaman zaman geçiyorum
Kim abartılı? Aslı'nın kilosu(şişirlmesi) abartılı evette.Karakter olarak abartı değiller.Abartı karakter Onur'un anası ve Aslı'nın anası.Neyseki duruldular.Özellikle Onur'un anası..

Kim abartılı? Aslı'nın kilosu(şişirlmesi) abartılı evette.Karakter olarak abartı değiller.Abartı karakter Onur'un anası ve Aslı'nın anası.Neyseki duruldular.Özellikle Onur'un anası..

aslının kilosu sakarlıgı konuşma stili (aşırı cocuksu) bunlar beni rahatsız ediyor
aslının annasi falan olanları hiç sorma :)))