Krem mi yoksa Umutsuz Ev Kadınları mı daha iyi reyting alır?

Hangisi?

• Krem

Oy: 1 9.1%
  • Umutsuz Ev Kadınları

Oy: 10 90.9%

• Kullanılan toplam oy
    11

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,167
Puanı
1,060
51% Umutsuz Ev Kadınları
49% Krem diyorum

Umutsuz Ev Kadınları 13 reytinge çıkmış bir dizi. İzleyici bu diziyi izlemiş. Eğer doğru adımlar atılırsa yüniden yükselebilir. Ama aynı rakamlara ulaşması zor.
Krem dizisi yaz dizisi olmalıydı. Kışın tutunamaz. Senaryo sıkıntısı çekecek kesin.
Umutsuz Ev Kadınları diyorum

Umutsuz Ev Kadınları ; 9
Krem ; 2
UEV 10 reytimgten yukarı almış bir dizi ama son zamanlarda 5 reytinglere düştü.Ama 9-2 yapmış yine bende UEK diyorum

Umutsuz Ev Kadınları 13 reytinge çıkmış bir dizi. İzleyici bu diziyi izlemiş. Eğer doğru adımlar atılırsa yüniden yükselebilir. Ama aynı rakamlara ulaşması zor.
Krem dizisi yaz dizisi olmalıydı. Kışın tutunamaz. Senaryo sıkıntısı çekecek kesin.
Umutsuz Ev Kadınları diyorum

aldığı reyting 3-4 dalga mı geçiyon sen :d farklı desenleri geçemeyi daha :d
krem geçer umutsuz ilk 10 a giremez

aldığı reyting 3-4 dalga mı geçiyon sen :d farklı desenleri geçemeyi daha :d
krem geçer umutsuz ilk 10 a giremez

Yahu ben 13 almıştı duyorum önce oku sonra mesaj yaz. Sanan ne? Bu benim yorumum. Seni zerre kadar ilgilendirmez. Her konuda işin gücün mesajımı alıntı yapmak.

Yahu ben 13 almıştı duyorum önce oku sonra mesaj yaz. Sanan ne? Bu benim yorumum. Seni zerre kadar ilgilendirmez. Her konuda işin gücün mesajımı alıntı yapmak.
revan almak ile bitseydi kvp eskiden 25 lere çıkmış bir dizi :)
bence uek totalde farklı desenlerin gerisinde bile kalabilir :)

çünkü en alakasız yorumları sen yapıyon farklı desenler ezdi son dönemdelerde umutsuz ev kadınlarının şansı yok

- - - Ekleme - - -

revan almak ile bitseydi kvp eskiden 25 lere çıkmış bir dizi :)
bence uek totalde farklı desenlerin gerisinde bile kalabilir :)

aynen işine gelince vadinin sezon finalinde aldığı 8-9 u söyler işine gelince sevdiği dizinin en yüksek rakamını söyler ben sana tekrarımızın 15 aldığını gösteririm ağzın açık bakarsın :D