Kraliçe - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,678
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kraliçe'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Cevdet Mercan'ın oturduğu, senaryosunu Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dizinin başrolünü Burcu Özberk ile Gökhan Alkan paylaşıyor.

Kraliçe, yakında Kanal D'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
Yaz dizisi mi olacak? Başroller bir türlü sezonluk dizilere atanamadı gitti. :A

Nesini yaz dizisine benzettiniz acaba neyse tanıtımı çok beğendim Burcu ile Gökhan süper görünüyor

TR sever böyle skandalları, sürpriz yapabilir dizi.

Beğenemedim. Burcu Özberk sanki hep aynı karakteri canlandırıyormuş gibi geliyor bana.

• Beğendim
Reactions: Canol
Basroldeki kadin oyuncu hep ayni karakteri oynuyor sanki

Burcu Özberk sonunda romantik komedi dışında bir tür olduğunu hatırlamış. :A Sadakatsiz kitlesini çekebilir gibi görünüyor ama Adım Farah'ın çarşambaya önceden girip parsayı toplaması işini biraz zorlaştıracak.

• Aynen
Reactions: 12.Adam
Burcu Özberk sonunda romantik komedi dışında bir tür olduğunu hatırlamış. :A Sadakatsiz kitlesini çekebilir gibi görünüyor ama Adım Farah'ın çarşambaya önceden girip parsayı toplaması işini biraz zorlaştıracak.
Ya Sadakatsiz’in yan çarı olacak ya da kötü bir kopyası olacak. :A

Yaz dizisi değil, ay sonunda başlayacak. :A Belki ay sonuna bile kalmaz.
Mart sonrası başlayan dizilere gıcık oluyorum büyük bir dezavantaj durumu oluyor. Üçüncü hafta başlar umarım. İzleyeceğimi sanmam ama artık Burcu'nun sezon işlerinde başarılı olmasını istiyorum.

İlk fragman kötü değil aslında. Bakalım diğerleri nasıl olacak