Kral TV'ye Erotizm Cezası!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1404682768.jpg

Kral TV'ye RTÜK'ten bir ceza daha geldi. Kral TV, İskoç DJ ve prodüktör Calvin Harris’in ‘Summer’ adlı klibini yayınlayınca olanlar oldu.​

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kadın bedeninin çıplaklığının cinsel dürtülere hitap edici kıyafet ve figürlerle klipte yer verildiğini gerekçe göstererek Kral TV’ye ceza verdi.​

Muhalefet kontenjanından seçilen üyelerin itirazına rağmen Ak Partili üyeleri oylarıyla Kral TV’ye, Televizyonun bir önceki aydaki reklam gelirlerinin yüzde biri oranında ceza kesti.

İşte o klip.

Sen bari yapma İzmir'li, Ne var klipte?:T:

Aynen. Biz Aşk-ı Memnu izlemiş insanlarız.:)
Kötü örnek teşkil ediyor bana göre ve o şarkıya klip çeken şarkıcılar genel olarak klipleriyle ön plana çıkıyor zaten izlenme oranlarına dikkat ederseniz.Şarkı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, klip şarkıyı bastırıyor. Dizilere ve programlara verilen cezalarda sonuna kadar haksız, kliplerde sonuna kadar haklı RTÜK. Neden bu kadar dengesiz bir kurum anlayabilmiş ve çözebilmiş değilim...

İzmirli olup olmamamla da hiç alakası yok. Yapılan şeyin dans veya yürüyüş olmadığı belli, striptiz veya versiyonları diyebiliriz bu ve benzeri kliplere. 😉

Son düzenleme:
Kesinlikle haksız bir ceza olduğunu düşünüyorum ama Doğuş Grubuna müstehaktır bu:ok:

Köt örnek teşkil ediyor bana göre ve o şarkıya klip çeken şarkıcılar genel olarak klipleriyle ön plana çıkıyor zaten izlenme oranlarına dikkat ederseniz.Şarkı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, klip şarkıyı bastırıyor. Dizilere ve programlara verilen cezalarda sonuna kadar haksız, kliplerde sonuna kadar haklı RTÜK. Neden bu kadar dengesiz bir kurum anlayabilmiş ve çözebilmiş değilim...

İzmirli olup olmamamla da hiç alakası yok. Yapılan şeyin dans veya yürüyüş olmadığı belli, striptiz veya versiyonları diyebiliriz bu ve benzeri kliplere. 😉
13 yaşındaki kızla evlenip 14 yaşında çocuk doğurtan 15 yaşında da öldüren süper ahlaklı toplumumuzun ahlakını 4 dakikalık bi klip bozuyor. Ulan ben tayyibin yerinde olsam keserim komple interneti falan diktatörlüğümü de ilan ederim. Vallahi müstehak bu millete ya..

Televizyonlarda bir kodlama var ama yerinde kullanılmayan. +18 bunun anlamanı NORMALDe 18 yaşından büyükler içindir ama bizde korku filmlerine koyarlar kanlı ve değişik sahneleri keserler ama +18 içerik olmadığı halde yine koyarlar.

O ibareleri niye çıkarttık ozaman merak ediyorum.

Televizyonlarda bir kodlama var ama yerinde kullanılmayan. +18 bunun anlamanı NORMALDe 18 yaşından büyükler içindir ama bizde korku filmlerine koyarlar kanlı ve değişik sahneleri keserler ama +18 içerik olmadığı halde yine koyarlar.

O ibareleri niye çıkarttık ozaman merak ediyorum.
Zaten bu haberi okuyana kadar kimsenin dikkatini çeken bir klip değildi.

Klipte bir şey yok ki? Yanlış bir ceza olmuş.

Şarkı da güzel değil zaten. :D

13 yaşındaki kızla evlenip 14 yaşında çocuk doğurtan 15 yaşında da öldüren süper ahlaklı toplumumuzun ahlakını 4 dakikalık bi klip bozuyor.
Beğenmeyebilirsin zevk meselesi ama yani izleyenler oluyor o dizileri de. Onlar bizim toplumumuzda hala olabilen bir şey zaten ve dediğin işler genelde drama projeleri. Ben izliyor muyum, hayır fakat klibe dönecek olursan klipte yapılan bu dansımsı hareket diye yutturulan şey çocuklara diyeyim kötü örnek oluyor. Sen doğru buluyorsan internette istediğin kadar izleyebilirsin. Mesela atıyorum kız kardeşin bu tür klipleri görerek büyüyor, elbette bir etkilenme söz konusu olacak. İstermiydin böyle bir şey olmasını? Yaptıkları şey dans olsa neyse, yavaşlatma tekniği ile çekmişler zaten iyice belli olsun diye...

Keza çıkalı uzun süre oluyor gerçi ama şu Demet'in İlahi Adalet'e de sağlam ceza gelmesini temenni ediyorum. O klip ne amaca hizmet ederek çekilmiş hala anlamadım. @Forumdash :A

Beğenmeyebilirsin zevk meselesi ama yani izleyenler oluyor o dizileri de. Onlar bizim toplumumuzda hala olabilen bir şey zaten ve dediğin işler genelde drama projeleri. Ben izliyor muyum, hayır fakat klibe dönecek olursan klipte yapılan bu dansımsı hareket diye yutturulan şey çocuklara diyeyim kötü örnek oluyor. Sen doğru buluyorsan internette istediğin kadar izleyebilirsin. Mesela atıyorum kız kardeşin bu tür klipleri görerek büyüyor, elbette bir etkilenme söz konusu olacak. İstermiydin böyle bir şey olmasını? Yaptıkları şey dans olsa neyse, yavaşlatma tekniği ile çekmişler zaten iyice belli olsun diye...

Keza çıkalı uzun süre oluyor gerçi ama şu Demet'in İlahi Adalet'e de sağlam ceza gelmesini temenni ediyorum. O klip ne amaca hizmet ederek çekilmiş hala anlamadım. @Forumdash :A
Klip yasaklamanın savunulacak hiçbir tarafı yok, Kimseye zorla izleten yok elinde kumanda var izlemek istemeyen başka kanalı açsın. Sene olmuş bilmem kaç uğraştığımız şeylere bak.:X

Rtük gine eften püften cezalar kesmeye devam ediyor bişey yok klipte abartılacak kadar

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy