Kral TV Yılbaşı Yayın Akışı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Kral TV, Yılbaşı akşamı birbirinden özel konserler ve programlarıyla dopdolu bir yayın akışı hazırladı.

Saat 19.00'dan itibaren birbirinden özel sanatçıların konserleri yayınlanmaya başlayacak. İşte o ünlüler:

Ajda Pekkan, Sibel Can, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Hande Yener, Orhan Gencebay, Sıla, İbrahim Tatlıses,
Volkan Konak, Funda Arar, Kubat, Yavuz Bingöl, Ziynet Sali...

Daha bitmedi!

2012'nin en önemli müzik olaylarının derlendiği 'Kral Magazin Yılbaşı Özel'

Sokak röportajları ve Ünlülerin yeni yıl mesajları da tüm gün ekranlarda olacak.

yilbasi-kraltv-prog-yan.jpg

Oldukça iyi program ama Kral TV çekim sorunu yapıyor sık sık inşallah çeker yılbaşı gecesi.

Bu arada Kral Pop TV'de ise Akustik Özel var ve orada da Sıla, Aydilge, Murat Dalkılıç gibi isimler var. :)

Akustik özel mi off Ozan sen ne yaptın bana ya.İçim şimdiden erimeye başladı valla.Sıla'nın akustik haline hastayım ben.Ne izleyeceğimi şaşırdım.En iyisi hiçbir şey izlememek belki de :D

Akustik özel mi off Ozan sen ne yaptın bana ya.İçim şimdiden erimeye başladı valla.Sıla'nın akustik haline hastayım ben.Ne izleyeceğimi şaşırdım.En iyisi hiçbir şey izlememek belki de :D

Hani ben haberini yapmıştım ya Kral Pop Akustik başlıyor diye. O programı yılbaşı özel olarak yayınlayacaklarmış. :)

Yapsınlar yapsınlar.Eğer yurtta televizyonun biri bana kalırsa Kral'ı açarım belki ama hiç sanmıyorum kalacağını :)