Kral TV Müzik Ödüller'nin Adı Değişiyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
kralmuzikodulleri_banner.jpg

18 Yıldır "Kral TV Müzik Ödülleri" diye dağitilan ödül törenin adı değişecek bundan böyle "Türkiyen Müzik Ödülleri" olacak.Bu seneki 19'cusu dağitilacak olan ödüllere "Kral Tv Müzik Ödülleri" yerine "2012'nin en iyileri" diye anons edilecek.Kral TV'nin genel yayın yönetmeni Gezegen Mehmet bugun saat 11'de basın toplasında düzenleyecek.

Bu programa güvenim hiç kalmadı benim.Hakedenlere ödülünü vermiyor kanal.Umarım bu sene hakedenler ödül alır.

Zaten müzik piyasasındaki en önemli ödüldü, bence gerek yoktu. Ama yine de fark etmez.

Adamlar verilere göre ödül veriyor. Herkesin zevkine göre ödül verseler oho... Herkesi memnun etmek zor.

Yalnız bu Doğuş grubundaki "en" takıntısı nedir yahu. Zamanında tven açacaklardı. Hali hazırda Hden falan var. Nedir bu en!! :D

Adamlar verilere göre ödül veriyor. Herkesin zevkine göre ödül verseler oho... Herkesi memnun etmek zor.

Yalnız bu Doğuş grubundaki "en" takıntısı nedir yahu. Zamanında tven açacaklardı. Hali hazırda Hden falan var. Nedir bu en!! :D

Geçen sene 8 dalda Tarkan ödül aldı sence gerçekten bütün ödüller hakkı mıydı?O kadar çok başarılı sanatçı varken ki buna en büyük örnek hiç kuşkusuz Sıla'yı sevdiğimden söylemiyorum bunu ama Konuşmadığımız Şeyler Var adlı albümü sence ödülü haketmiyor muydu?Tamamen yalakalık için yapılmış bir törendi o gece.Bu sene düzeltilmesi gerekiyor.

Bence Kral Müzik Ödülleri olarak kalmalı. Ödüller genellikle doğru yerlere gidiyor. Türkiye'nin tartışmasız en prestijli müzik ödülü. :)

Bence Kral Müzik Ödülleri olarak kalmalı. Ödüller genellikle doğru yerlere gidiyor. Türkiye'nin tartışmasız en prestijli müzik ödülü. :)

Katılmıyorum.Ödüller doğru yere gitmiyor.Son zamanlarda iyice kötüleşmeye başladı bu ödül töreni.Bende çok değer verirdim bu ödüllere ama 2 sene önceki Tarkan ödülleri tam bir fiyaskoydu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Katılmıyorum.Ödüller doğru yere gitmiyor.Son zamanlarda iyice kötüleşmeye başladı bu ödül töreni.Bende çok değer verirdim bu ödüllere ama 2 sene önceki Tarkan ödülleri tam bir fiyaskoydu.

O sene en iyi beste, en iyi şarkı sözü, en iyi aranjör gibi ödülleri ayırmışlardı ve hepsini tek bir şarkıya verince komik bir görüntü çıktı. Geçen yıldan itibaren hepsini tek bir dalda sunmaya başladılar. En iyi şarkı seçilen hepsini birden alıyor artık.

O sene en iyi beste, en iyi şarkı sözü, en iyi aranjör gibi ödülleri ayırmışlardı ve hepsini tek bir şarkıya verince komik bir görüntü çıktı. Geçen yıldan itibaren hepsini tek bir dalda sunmaya başladılar. En iyi şarkı seçilen hepsini birden alıyor artık.

Yine de böyle olmamalı diye düşünüyorum.Her sanatçının emeği var.Bir albüm yapmak kolay değil ve ödüllendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu sene favori adaylarım Ziynet Sali,Sıla,Mustafa Ceceli,Murat Dalkılıç,Göksel,Yalın gibi sanatçılar.Eğer adaylarda bunlar yoksa gerçekten haksızlık olduğunu düşüneceğim.

Yine de böyle olmamalı diye düşünüyorum.Her sanatçının emeği var.Bir albüm yapmak kolay değil ve ödüllendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu sene favori adaylarım Ziynet Sali,Sıla,Mustafa Ceceli,Murat Dalkılıç,Göksel,Yalın gibi sanatçılar.Eğer adaylarda bunlar yoksa gerçekten haksızlık olduğunu düşüneceğim.

Sıla Vaveyla ile ödül alamaz. Alırsa bana sürpriz olur.

Böylece bu ödülün ismi genel bir isim oldu. Zaten en çok ön plana çıkan bir müzik ödülüydü. :)

Herkes ödüllendirilirse anlamı olmaz işin. Mesela Oscarlarda da 10-15 tane film aday olur ama 1 film çıkar 6-7 tane ödülü birden toplar. 5-6 film 1'er 2'şer ödül alır ve geri kalanlar adaylıkla yetinir. :)

Bu sene Murat Dalkılıç'ın en iyi erkek sanatçı ödülünü kazanmasına şimdiden kesin gözüyle bakıyorum. :)

Ziynet Sali ve Göksel en iyi kadın şarkıcıda aday olurlar yüksek ihtimal. Göksel'in albümü en iyi albümde de aday olabilir.

Mustafa Ceceli'nin hem kendi hem albümü aday olur. Albümü ödülü alabilir...

Yalın'ın kendi en iyi erkek sanatçıya aday olur yüksek ihtimal ama ödül zor...

Yılın şarkısı ise "Aşk Gitti Bizden" seçilir kesin. Ozan Çolakoğlu'nun 01 albümünün ödülü zaten kesin proje dalında... (Eğer proje dalı açmazlarsa normal kategoriyi de kazanabilir.)

OzaN Orhan Gencebay'ın albümü de proje değil mi? :) Eğer o da proje ise bence Orhan Gencebay alır. :)
En iyi şarkı bence de kesinlikle Aşk Gitti Bizden seçilir.

Berkan haklısın ama o durumla bu durum bir değil.O sene Sıla'nın kesinlikle ödül alması gereken bir seneydi ama işin içinde farklı oyunlar vardı.Bu sene evet çok ön plana çıkmadı albüm belki ama emin ol iddialı bir albüm ve bunu göreceğiz diye düşünüyorum. :)