Kral Grubu'ndan Ağır Dayatma!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Türkiye'de müzik dünyasının lider medya grubu olarak gösterilen Kral Grubu'nun sanatçılara ve yapım şirketlerine ağır bir dayatması olduğu ortaya çıktı.

En önemli yapım şirketlerinden DMC'nin sahibi Samsun Demir, Twitter'dan yaptığı açıklamada Kral Grubu'nun eğer video klipleri ilk kez kendilerinde yayınlatmazlarsa şarkılara sosyal medya destekleri vermeyeceklerini ve kanallarında az döndüreceklerini söyledikleri ortaya çıktı.

İşte Samsun Demir'in o twitleri;

@eyuboglualice kral ilk kez bize klibinizi vermezseniz sosyal Medya'dan destek vermeyiz diyor.Klibi de az döneriz demiyor ama az dönüyor.

@eyuboglualice bütün kanallara aynı anda kurye çıkarıyoruz.aynı anda teslim edilsin diye stres yaşıyoruz.

@eyuboglualice şimdi dreamturk az önce girdi diye kral sosyal Medya'dan destek vermeyecek dediler. Cesur Saraç konuşulan kişi.

@gezegen_mehmet ilk kez biz yayınlarsak sosyal medyada destek veririz mantığı yanlıştır.Sanatçı'ya , yapımcıya bir tür baskıdır..
@gezegen_mehmet senin devreye girerek bunu düzelteceğini umuyorum ...

Kafa karıştırmayalım. Kral TV'den talebimiz şu :Her türlü ilk kez bizde olsun baskısı kalksın...Gezegen Mehmet'i de aradım ilettim...
@OzaN @denizz19 @Forumdash

Adamlar reyting pesinde diyecegim, öyle birsey yoktur. Sacma olmus Kral'in yaptigi.

Kral Tv Uzan grubundayken de kendileri ilkkez yayınlamazsa o şarkıyı yayınlamıyorlardi😕 Kral TV'nin alt yapısı oldu bitti arabesk oldugundan hiç sevmem kanalı. KralPOP olsa da yine izlemiyorum.

Eskiden çok Kral TV'yi izlerdim birkaç senedir pek izlemiyorum özellikle Pop olarak ayrılınca....

Son düzenleme:
Bence gayet normal bir durum. Yani sosyal medya olayı. Eğer ilk gönderirlerse ilk bizde diye reklamını yaparsın sosyal medyada. Hem bir vaat vermeli ki ilk yayınlamak için yapımcıları ikna edecek bir şey olsun. Yoksa niye ilk Kral'a yollansın ki klipler? :)

Ama az yayınlama olayı doğruysa o yanlış tabii...

kral TV'ye hala öfkem geçmedi,geçen yıl karadayıyı listeden çıkarıp kendi grubunun bünyesinde bulunan diziye muhteşem yüzyıla verdiler en iyi dizi müziği ödülünü.
bende haklarında öfke dolu yazı yazınca forumdan uyarıcı ceza aldım.