- Reaksiyon puanı
- 13,228
- Puanı
- 1,060
Türkiye'de müzik dünyasının lider medya grubu olarak gösterilen Kral Grubu'nun sanatçılara ve yapım şirketlerine ağır bir dayatması olduğu ortaya çıktı.
En önemli yapım şirketlerinden DMC'nin sahibi Samsun Demir, Twitter'dan yaptığı açıklamada Kral Grubu'nun eğer video klipleri ilk kez kendilerinde yayınlatmazlarsa şarkılara sosyal medya destekleri vermeyeceklerini ve kanallarında az döndüreceklerini söyledikleri ortaya çıktı.
İşte Samsun Demir'in o twitleri;
En önemli yapım şirketlerinden DMC'nin sahibi Samsun Demir, Twitter'dan yaptığı açıklamada Kral Grubu'nun eğer video klipleri ilk kez kendilerinde yayınlatmazlarsa şarkılara sosyal medya destekleri vermeyeceklerini ve kanallarında az döndüreceklerini söyledikleri ortaya çıktı.
İşte Samsun Demir'in o twitleri;
@eyuboglualice kral ilk kez bize klibinizi vermezseniz sosyal Medya'dan destek vermeyiz diyor.Klibi de az döneriz demiyor ama az dönüyor.
@eyuboglualice bütün kanallara aynı anda kurye çıkarıyoruz.aynı anda teslim edilsin diye stres yaşıyoruz.
@eyuboglualice şimdi dreamturk az önce girdi diye kral sosyal Medya'dan destek vermeyecek dediler. Cesur Saraç konuşulan kişi.
@gezegen_mehmet ilk kez biz yayınlarsak sosyal medyada destek veririz mantığı yanlıştır.Sanatçı'ya , yapımcıya bir tür baskıdır..
@gezegen_mehmet senin devreye girerek bunu düzelteceğini umuyorum ...
@OzaN @denizz19 @ForumdashKafa karıştırmayalım. Kral TV'den talebimiz şu :Her türlü ilk kez bizde olsun baskısı kalksın...Gezegen Mehmet'i de aradım ilettim...