- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
![230120121220388669322_2.jpg](http://img.vol.io/dizifilm//newpics/news/230120121220388669322_2.jpg)
Odabaşı "Rolüm yokken eksi 19 derecede saatlerce beklettiler. Ben de sözleşmemi alıp gittim" dedi.
Oyuncu Zilan Odabaşı, TRT6'nın ilk drama dizisi Memuzin'den ilk bölümde kovulmadığını kendi isteği ile sözlemeşini alıp gittiğini söyledi. TRT Şeş için çekilen dizide kaprisli olduğu, çalışma arkadaşlarına kaba davrandığı için projeden çıkartılan Zilan Odaşı zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Odaşı şunları söyledi:
YAPIMCIYA REST
"Benim bu projeyi kabul etmemdeki en önemli etken önceki sinema filmimi çeken Ali Cem Datlı'dır. Ama ben Malatya'ya gittiğimde öğrendim ki Datlı ile anlaşamayıp yollarını ayırmışlar. İkinci sahnemin olduğu gün sabah 5'ten öğlen 12:30'a kadar eksi 19 derecede beni dışarda bekletip sonra "Sahnen yok" dediler. Ben de rejiye "Bir daha lütfen sahnem olduğunda beni çağırın dedim. Yapımcı Aytekin Mert de akşam beni çağırıp 'İşin olsa da olmasa da sette olmayı kabul edeceksin yoksa sözleşmen burada' deyince sözleşmemi alıp anlaşarak geri döndüm"
ATA BİNMEYİDE BİLİYORUM
İsmini kullanarak dizinin reklamı yaptıklarını söyleyen Odabaşı "Ben kimseye kapris yapmadım. Ben dedikleri gibi kimseyle anlaşamadıysam sözleşmemi fesh etselerdi. Ayrıca ata binmeyi bilmediğim de doğru değil. Daha önce ata binerek çektiğim filmlerim mevcut. Onlara baksınlar" dedi. Hiçbir arkadaşının kendisinden şikayetçi olmadığını belirten oyuncu Zilan Odabaşı kendisi için söylenenlerin iftira olduğunu sözlerine ekledi