Korkusuzlarda sezon finaline doğru

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

15.bölüm
şehzade Adnan kurremoğlu bu burda bitmeyecek rozalin ve ekibi izin vermicem reyhan sultanın yerine benim ve eşim geçecek ve yeni bir dönem başlıcak kötülük dönemi ama rozaline yakalanmamamız lazım VE babama söylememeli ozaman tek bir şanş var bir oyalama politikası oyuncakçı dinle bütün kız çocuklarını kazana atıp yiyeceksin gelenleri ilk hedefimiz edison holding oyuncakçılar çetsesi oluşturduk her yere gitmekten hiç bişey söylüyemeyecek pahdişahımız kaan eee napıyorsunuz reyhan sultan ne yapyor diye bakıyor vay be çok güzel iyilikler yapıyor onların ekibi bune bomba oyuncakçılar oyuncuları ve kanalı yiyor tamam geliyyorum rozalin evet babam ve ekibi geldi hakan komiser ve ekibi hiç bir iz yok bunu yapan
Yeliz sultan bir 13 yaşındaki kız çocuğunun 50 yaşındaki bir erkekle evlendirmesini becerir erkek doğmadığını öğrenince kuma bulup sürekli yemesini ve fakirken miras sahibi olur bu kayıplar bilinemediği için Ailelerinde hiç kız çocuğu yoktur hepsi yenmiştir sadece erkek istiyolarmış kızları kazana atıp kesip pişiriyorlar ve seslerini kesip pişirirler ama mahalledekilerde hiç bişey yapmazlar
hatta bazı polislerde polis tarafından yenilmiş pisirilip iş başına düşen
ROsalin bune böyle midem bulandı bir Arkadaşımda bir mahallede aynısını görmüştü bir insandı oda ve ardından kayıp oldu
kaç yaşında
11 yaşında bir kız
Aleve gidip sorarlar 11 yaşındaki kıza ne oldu diye
Alev onun Artık bir geleceği yok
rOZALİN ne oldu
11 yaşındaki bir kızı evlendirip kız bebek doğunca öldürmüşler yiyerek ceset yok ortalıkta hepsi tahminen midesinde
yeliz sultan bunu asla yetiştiremiceksiniz eşim kaana zehir hazırmı hazır dünyada hakan komiserin temizlikçisi firuzenin alcağı meyve suyuyla geliştirir içinde insan kanı var rozalin dikkatli olun bu ketçap değil buda hardal değil buda mayonez değil aslan eti buda inek eti buda insan kanı yemeyin dondur herkesi herkesi dondurup yemeği yok ederler önce yemeğin ümit iyimisin erdem nasıldın
seden ve ceyhun bu ne biçim durum sakın ses çıkarma senide yemesinler
Kırımda Bulup rus mafyası Çiğdemi yam yamlara verir destere ve gözlemci KIVANÇ ERTÜRK ÜNAL ERDOĞAN aDNAN başkomiser ve ekibi kızı söyleyin yoksa budan sağ çıkamazsın burda alın eğer yenmek istenmiyorsa evleniceksin ceyhunla tecavüz edilmişsin zaten destere silahı alır destereyi kafasını kesip dilim dilim kesip yerler gözlemciyide yerler Çiğdem söz evlencem der oklavayla vurup kaçar ama onuda yakalayıp dilim dilim keserler ve pişirip mahaleye dağıtırlar yemek diye özellikle sünnetede gider mevlitede
çisem bu deli ve psikopat çetesi kim acaba
ışık öğrencez
pelin bu burda bitmez
mehmet evet
mazhar bencede
vezir damla bu kadar delimidir yeliz sultanın oğlu
reyhan sultan neden olmasın tuzaklar olabilir hepsi yelizde işin içinde olabilir ve emre AĞA aDAMI
15.bölüm sonu

Son düzenleme:
Yuhya insan yemek mi nerede yaşıyoruz böyle

@Çiğdem- ve @destere oh hep beraber yenmişiz ama çiğdemi sokağa dağıtmışlar iğrençççç

Reyiz uzun yorumu akşama yaparım

Yuhya insan yemek mi nerede yaşıyoruz böyle

@Çiğdem- ve @destere oh hep beraber yenmişiz ama çiğdemi sokağa dağıtmışlar iğrençççç
Yeliz sultan bir 13 yaşındaki kız çocuğunun 50 yaşındaki bir erkekle evlendirmesini becerir erkek doğmadığını öğrenince kuma bulup sürekli yemesini ve fakirken miras sahibi olur bu kayıplar bilinemediği için Ailelerinde hiç kız çocuğu yoktur hepsi yenmiştir sadece erkek istiyolarmış kızları kazana atıp kesip pişiriyorlar ve seslerini kesip pişirirler ama mahalledekilerde hiç bişey yapmazlar

------------

bu nasıl bir anlatım tarzıdır
ne nokta var ne virgül bahçeşehir üniversitesinin edebiyat hocalarına füze takıp aya yollamak lazım @pompy i nasıl yetiştirmişler
)

@xemrexxx sen nediyorsun muhteşem yüzyılı geçermi bu bölüm

@destere nediyorsun

@Bully my yi geçermiydi

@destere bildirim geliyormu
yazıyı okumayı becersem kesinlikle iyi şeyelr söyleyeceğim

Korkunç dğeil ama tiksindirici olmuş bana göre

Hangi şehzade var?? biliyordum emrenin çıkıcağını gene
şehzadelerle @xemrexxx mi çıkıyor
))

Reyiz uzun yorumu akşama yaparım
bekliyoruz akşamı kaytarırsan affetmem
)

Uzun dediğim 2 veya 3 cümle bişey @beyazsoy yapsın uzun yorum

Evet ne nokta var nede virgün bizde zor anlıyoruz @pompy

evet emre de çıkıyor şehzade yardımcısı sümbül aga emre çıkıyor

Evet ne nokta var nede virgün bizde zor anlıyoruz @pompy

evet emre de çıkıyor şehzade yardımcısı sümbül aga emre çıkıyor
emre köşeyi dönmüş her senaryoda aşkitosunu buluyor

@destere korkutucu olmuşmu o Çığlıktaki resim midemi kaldırdı bende böyle bir gönderme yapıyım dedim @gözlemci
süper olmuş göndermen, yalnız göndermeni gönderdiğin kişi anlayabildimi acaba @gözlemci ye gönderdin sanırım

@destere korkutucu olmuşmu o Çığlıktaki resim midemi kaldırdı bende böyle bir gönderme yapıyım dedim @gözlemci
Niye bana göderiyon ben anlamam göndermeden

emre köşeyi dönmüş her senaryoda aşkitosunu buluyor

süper olmuş göndermen, yalnız göndermeni gönderdiğin kişi anlayabildimi acaba @gözlemci ye gönderdin sanırım
Evet emre aşkitosuz yaşayamıyor

Pekde anlamadım ama sanırım bu birbirlerini yemeleri göndermeydi

göndermenin sebebi bu gözlemciye nerdeyse rüyama girecekti @destere @gözlemci
Bişiycikler olmaz sende rüyana girse nolcak
unutur geçersin sende çok fazla etkileniyorsun aaa

@xemrexxx cinayet işleyen tehditle şantajla susturan halkını şehzade selimin benzeri ve hürrem sultanın benzeri de var yeliz sultan ve şehzade adnan pahdişah kaan

@Çiğdem-

@Çiğdem-

yorumun ne

@Çiğdem- bekliyorum

yorumunu

Son düzenleme:
@gözlemci pompy bu sefer haklı doğru dürüst yemek yiyemiyorum o fotoğraf yüzünden iştağımın içine etti vlla pompy intikamımızı almış