YS Korku Kayıtları 3.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

"Burada anlatılanların tamamı gerçek hayat hikayeleri ve yaşamlardan alınmıştır "
3.Bölüm
"Mağaradaki Korkunç Yaratık"

Bu gece yalnız başınıza uyuyacaksanız, belki de bu konuyu okumamanız daha iyi. Zira bu listedeki olayların tamamı gerçekte yaşanmış şeyler...

Avustralya'da terk edilmiş bir maden ocağına gezmek isteyen grup fotoğrafları incelediklerinde ürkütücü bir gerçekle karşılaştı.

Karanlık tünellerde yalnız olmadıklarını anladıklarında iş işten geçmişti.

Tünelden yansıyan bir çift gözün nasıl bir canlıya ait olduğu bilinmiyor ama bu görüntü bile ürkütmeye yetiyor.

"Üç Gölge Köyü"
Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın Inegöl ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde şu an sadece Bursa-Eskişehir yolu yapımında çalışan işçiler kalmaktadır. Asıl adı Mezit 1'dir... (Mezit adında 12 köy daha vardır ve bunlara "Mezitler" denir... Her bir Mezit'in arası yaklaşık 6-7 kilometredir... Küçük yapılanmalar bulunur.)
2003 Yılından beri sağlıklı bir yapılanma ve sabit bir yerlisi bulunmayan Üç Gölge Köyü hakkında pek çok rivayet edilmiştir.

Kimi köyün çevresinde çok fazla yabani hayvan olduğunu , kimi köyün yol çalışmaları yüzünden çok fazla zelzele aldığını , kimi ise bütün bunlara başka varlıkların sebep olduğunu söyleyip durmuştur.
Köyde uzun yıllar erkek çocuk dünyaya gelmemiş , hayvanlar telef edilmiş , köy mezarlıkları oyulup açılmış , patika yollardan sürekli taş yağmıştır.

Olay uzun tabi çok fazla anlatıp sıkmayacağım ancak köyde doğan 3 çocuk varmış ve bunların cinli oldukları söylenmektedir.
Okumak isteyen buyursun ;

Üç Gölge Köyü

Son düzenleme:
Neler oluyor ya çok ilginç ve korktucu valla

İlk resmi daha önce görmüştüm açıkçası hepimiz ruhani varlıklar olduğunu biliyoruz. Resim ürkütücü ama normal karşılıyorum. Ikinci olayı ise ilk kez okudum, garip ve ürperticiymiş, bizlerden ırak..

Bu saatte paylaştım ama yarın bakaydın
Ben yarın yokum diye paylaşayım şimdiden dedim
Sen gündüzde ısrarcıydın

Bu arada cidden çok kötü korkunç olaylar var , gerçekten de bunları okurken ne kadar rahat hayatım varmış diyor insan , tabi başımdan geçti bu tarz bir olay Allah esirgesin .

Neler oluyor ya çok ilginç ve korktucu valla
Aynen öyle abla gündüz vakti alttaki rivayeti de okumanı tavsiye ederim daha detaylı o hikaye

@pompy korku kayıtlarında güldürdün

Okuycam inşallah uzundu tam okuyamadım işte

çiğdem bölümü görünce ne olacak kurunun yanında yaşta yandı @gözlemci

Neyseki aramızda 2 saat fark var ve bizde saat biraz daha erken
Aslında şimdi düşündüm korkmamamız için gündüz olsun dedim de gece paylaşmak daha atraksiyonlu

Aynen öyle ya, Herşey olsun ama Böyle şeyler hiç olmasın. Tıpkı yaşadığın hikaye gibi.. Kötü bir durum gerçekten..

@gözlemci Üç Gölge konusunu okudum şok içindeyim bunun yaşandığına halen inanamıyorum Oktay bey için üzüldüm valla yaşadıkları o kadar zorki yazacak birşey bulamadım yani😳