YS Korku Kayıtları 2.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

"Burada anlatılanların tamamı gerçek hayat hikayeleri ve yaşamlardan alınmıştır "
Not: Resimler gerçek değildir temsilen koyulmuştur.

2.Bölüm
"Kurtlu Konserve"

Sizlere çok garip bir ölümü aktaracağım, bundan sonra ne yediğinize daha da dikkat etmeniz gerekecek , çünkü yediğiniz şey değil içindeki sizi öldürmektedir. İtalya da bir genç bir eve kapatıldı, ailesi ve polis hiçbir haber alamadı genç adam evde bulduğu konservelerle hayatta kaldı ta ki konservelerin kurtlu olduğunu anlayıp kusmaya çalışana dek bu süre epey uzun bir zaman yaklaşık 8 gün, yani 8 gün boyunca evdeki kutlu konserveleri yedi hiçbir şey de olmamıştı.

A
ncak yediği konservelerin içinde kurt olduğunu öğrendi ve kusarak içinden çıkartmayı planladı ancak kusmaya çalışmasaydı belkide ölmeyecekti yada başka türlü ölebilirdi, tabi hastanede tedavi görüp kurtula da bilirdi. Ancak kusarken yediği kurtlar soluk borusuna yapıştı nefes alamayan genç adam oracıkta can verdi.

"Trafodaki Adam"

İngilitere de bir çift kavga etti ve kocası şiddet uyguluyor diye ondan kaçmak için elektrik tellerine atlayan kadın önce tellerin üzerinde bir süre kaldı, ardından kocası da peşinden atladı ve karısının olduğu trafoda asılı kaldı.

Kısa bir süre sonra tellerden birkaçını kopararak yere inen karısı sağ salim yara almadan kurtuldu, Ancak kocasının trafoda can çekişerek ölmesini bekliyordu . Ve beklediği gibi olmadı, çevredekilerin yardımıyla adam kurtarıldı ancak kısa bir süre sonra tekrar evde karısına şiddet uyguladı, bu durumu kabullenemeyen karısı kocasının içeceğine karıştırdığı ilaç sayesinde kocasını bayılttı. Ardından tekrar balkondan aşağı attı elektrik tellerinde çarpılarak yere inen adamı bir kutu içerisinde bir müddet evde muhafaza etti, kokmaya başlayan et yüzünden marketten aldığı kezzap ile önce adamı haşladı ardından benzin döküp aleve verdi, kalan küllerini de alıp balkondaki saksıya içerisine çiçek ekti. Ancak bu durum adamın esrarengiz şekilde kaybolmuş olması işe gitmemesi ve çevresi tarafından merak edilip polise verilmesinin ardından 3 ay sonra bulundu.

"Kaybolan Hizmetçiler"

Türkiye de bir malikaneye yani köşke getirilen hizmetçilerin ortadan kaybolmasını kimse anlayamadı , getirilen her hizmetçi bir süre eve hizmet ettikten sonra birden bire kayboluyordu..

Bu olayın polis tarafından gizli tutulduğu söylenmekte ve halen doğruluk payı araştırılmaktadır.
Kimsesiz ve sahipsiz olan kadınların eve hizmetçi olarak getirilmesi ve oldukça dolgun ücret verilmesi vaadiyle kandırılan genç kadınlar eve gelip yaklaşık 1 ay kadar hizmet yaptıktan sonra ilk maaşlarını alamadan ortadan kayboluyor, bu olayları anlatan genç kadın ise köşkten zar zor kaçtığını ve eve her ay 1 kadın hizmetçinin geldiğini söylemekte, Ve evin ruhlu-perili-cinli olduğunu iddia etmekte. Ayrıca kadın şunları da eklemekte ; Getirilen kişiler eve sahip olan cinlere ve ruhlara adak olarak verilmekte sırayla herkesi ortadan kaldırmakta ben buradan çıkarken başıma bir sürü olay geldi, kolum tersine döndü ve tek bacağım da koptu, bunları da onlar yaptılar, diyerek ekledi.

Gelecek Haftanın Başlıkları
1- Mağara da görülen garip cisim , herkesi şok etti.
2- Köyde doğan cinli olduğu söylenen bebek

Son düzenleme:
Kurtlu konserve gözlerime inanamadım ne yesem kesin gözümün önüne gelecek
trafodaki adam hani ne desem bilemedim ölüme sevinemem elbette kadın ayrılamadı
ölüm şekli gerçekten çok acımasız olmuş
Kaybolan hizmetciler türkiyede olmuşmu gerçekten inanamadım valla😉

Çok ilginç hikayelermiş be. Özellikle 2. kısımdaki intikam hikayesi takdire şayan. Kadın olayı sanata dökmüş ve en sonunda adamı yakmış. Vay ruh hastası manyak.

Eline sağlık @gözlemci ben okumasam daha iyi galiba. Resimleri görmek bile yetti

Derken şu aşağıdaki mesajı görünce kararsız kaldım

Ne diyorsun MEnes okusammı acaba?

Çok ilginç hikayelermiş be. Özellikle 2. kısımdaki intikam hikayesi takdire şayan. Kadın olayı sanata dökmüş ve en sonunda adamı yakmış. Vay ruh hastası manyak.

Eline sağlık @gözlemci ben okumasam daha iyi galiba. Resimleri görmek bile yetti

Derken şu aşağıdaki mesajı görünce kararsız kaldım

Ne diyorsun MEnes okusammı acaba?
Çok değişik hikayelerdi okunması farklı tatlar bırakır doğrusu.
Bu fantastik ölümler insanı hayrete düşürüyor. Özellikle 2. ölüm vaaay be demek için kesinlikle okunmaya değer.

Çok değişik hikayelerdi okunması farklı tatlar bırakır doğrusu.
Bu fantastik ölümler insanı hayrete düşürüyor. Özellikle 2. ölüm vaaay be demek için kesinlikle okunmaya değer.
Yani oku diyorsun?
Hangi zamanlar müsait? sabahın körü, gecenin karanlığı?
Aç karınlamı, tok karınlamı?

Yani oku diyorsun?
Hangi zamanlar müsait? sabahın körü, gecenin karanlığı?
Aç karınlamı, tok karınlamı?
Oku ama sonrasında bana dadanma, gerçekten fantastikler.
Saatin fark edeceğini sanmıyorum. Etkisi saat farkı gözetmeksizin aynı olacaktır.
Aç tok için ise sanki açken daha iyi gibi, kurtlu muhabbeti tokken okursan kötü olabilir.

Şuan aç hissediyorum kendimi ama iştahım kaçar diye korkuyorum.
Gerçi az işim var nerden baksan yemek yemem 1 buçuk saat sonra olur.
Ay hadi okuyayım
sana dadanabilirim söz veremem(ilkkez duyup kullanıyorum bu kelimeyi
) anlamı başının etini yiyip dırdır edip senin suçun falan demek galiba

Oku bari ne diyeyim bu dakikadan sonra.
Güzel bir kelimedir severim ve kullanırım. Evet anlamı da tam olarak o bahsedilenleri içeriyor.

Oku bari ne diyeyim bu dakikadan sonra.
Güzel bir kelimedir severim ve kullanırım. Evet anlamı da tam olarak o bahsedilenleri içeriyor.
Ana okudum ve hiç birşey hissetmedim

Teşekkürler

İlk hikaye: Bir arkadaşım her gece hurma yiyordu sonra uzun bir süre sonra ışık açıp yiyeceği zaman icinde 1-2 kurt olduğunu gördü. Keşke görmeseydim ne güzel içime vitamin giriyordu demişti
o geldi aklıma

ikinci hikaye: Ilginç ve yapanın bayan olması dahada ilginç kıldı

üçüncü hikaye: Var öyle şeyler.
Dedem zamanında anlatmıştı şahit olduğu benzer hikayeleri.
Güzel beğendim @gözlemci

O ikinci hikayedeki bayanın tipini gerçekten merak ettim. Korku kapladı içimi.
Ha kendisine yapılan şiddete karşı bir çok şeye hakkı var sonuna kadar. Ama işi başka boyuta taşımış yani.

O ikinci hikayedeki bayanın tipini gerçekten merak ettim. Korku kapladı içimi.
Ha kendisine yapılan şiddete karşı bir çok şeye hakkı var sonuna kadar. Ama işi başka boyuta taşımış yani.
haha dün senle kısmetini konuştuk bugün bu bayan seni korkuttu

Yani bende adam haketti diyemiyorum. Dehşet bir olay ve biz gülerek yorumluyoruz,tövbe tövbe

haha dün senle kısmetini konuştuk bugün bu bayan seni korkuttu

Yani bende adam haketti diyemiyorum. Dehşet bir olay ve biz gülerek yorumluyoruz,tövbe tövbe
Valla ya aman Allah böyle olaylardan uzak eylesin.
Fazla da şaapmamak gerek daha çok genciz.