Korku dizisi artık hiç sabah olmayacak (+13 şiddet korku)

@Çiğdem- flörtlerinin etlerini yiyen bir erkek görsen Arka sokaklarda ardından evin dibinde gaz bombası patlasa korkarmıydın yani kızların etini yiyen bir erkek
öyle bişiler vardı galiba o bölümde ama çok anlamamıştım yani bayada iğrenc bir durum 🙂🙂

Bende her gördüğüm rüyayı anlatsam varya neelr neler çıkar benden ahrbi geçenelrde hiç unutmam örümcek adamdaı ahtapot adam benmişim dünyayı ele geçiriyordum

Bende her gördüğüm rüyayı anlatsam varya neelr neler çıkar benden ahrbi geçenelrde hiç unutmam örümcek adamdaı ahtapot adam benmişim dünyayı ele geçiriyordum
ohaaa ahtapot adammı
hahah alemsiniz vlla demekki bu yüzden tuhaf erkek milleti rüyalar yüzünden

ohaaa ahtapot adammı
hahah alemsiniz vlla demekki bu yüzden tuhaf erkek milleti rüyalar yüzünden
Hiç sorma izlediğim filmlerden feci şekilde etkilenirim dün The walking Dead ı izledim evde tek başına kalmışım herkes zombi olmuş
bende en sonunda dünyada tek başıma napacam demişim balkondan atlayıp ölmüşüm

aaaaaa olurmu öyle şeyy yaaa bukadarıda tehrikeli bence cnm yaa balkondan atsaydın kendini uykunda
bende birkaç defa yatağımdan düştüğümü hatırlıyorum 1 defasından yüksek binadan kendimi aşşaığya attım o sıradan yataktanda atmısım yani yerde buldum kendimi hahah

Evet haklısın ama rüyaya dur denmiyor malesef ki,neyse ki kapılar kitli balkon felan
,sende dikkat et valla
zor iş bu rüyalar