Korku dizisi artık hiç sabah olmayacak (+13 şiddet korku)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
5.bölüm
big bang
penguen holding kasımpaşa istanbul
penguen kasap bir hulk maskesi olan birisi ekibe tuzak kurmak ister madeni bombayla patlatır bu çepniköy aşiretinin kontrolünde olan bir holding kanalı yandaş bir kanaldır rabia holding rabia tv bu madeni kontrol eden ortaklarıymış ekip madene gider gittiklerinde madendekiler patlar bomba sonucu ve hiç bir madencinin ne cesedini bulurlar olay yeri ekibi nede bişey hiç görmedim çıkan felan ozaman onlar bir yerdeler o yam yamın elinde bu patlama benim düşmanımın işi ama ben o yam yamlık yapmaz içimden bir ses bu çıkışları bilen gizlice içerde olmayı penguen holdingi basar ama bomba vardır sadece kimse yoktur

Ali ozan Amir: hemen galatasarayın adasına baskın yapacağız
Arjen komiser hal ederizde galatasaray adasını nasıl halledicez
Ali ozan Amir 4 taraftan kuşatcağız ama savcıya ihtiyacımız var fenerbahçe parkına gitmemiz lazım
Arjen dikkatli olun Amirim dualarımız sizinle Ali ozan Amir 4+4+4 sistemi şeklinde bomba koymuştur

ortaköy galatasaray adası öğlen
galatasaray Adasına bomba patlar ekip gelir adamları yakalıcaktan birisi gizli geçitten çıkarır galatasaray adasında bomba patlar. herkes kaçırılmıştır ve ekip ateşler arasında kalmıştır
insan etini restaurantlara satar insan etini balıklara koyar penguen eti mamut eti lağam suyunu kola yapar
hayvanat bahçesini patlatır kuşları keser kenelerden ve hamam böceklerini yerler özellikle 3-17 yaşında kız çocuklarını yiyen bir yam yam ve bu bir yam yam çetesi ve ben işi çözdüm soma da patlama madencilerin bazıları kayıp ve bir trafoda çocuk alınmış çalınmış
bu işi bilen tek kişi olabilir mit ve çevik kuvvet
Beşiktaş istanbul Cumhuriyet tv nin önünde bomba patlar inönü stadyumunun işçileri kaçırılır dolma bahçe tünelini barikatla sıkıştırırlar
ışıkları kapatırlar ve hepsi kaçırılır ve bomba patlar ve yakarlar güvenlik kameralarının hard disklerini çalarlar rengeler insanları bişirir arabasına ulaşılamaz
Bu işin içinde kim var bu ne katliam ne yam yamlık masallah bu yam yama hiç bir eti ayırmıyor
şirinin arkadaşı tuğçeyi kaçırır Ali ozan Amir çatışır tuğçeyi kurtarır bir yam yam gelir Kızın şaçını ve dilini kesip bune belediye otobüsüne binerler Arjenle belediye otobüsüne gaz bombalı saldırı tazikli su saldırısına uğrar otobüs teki herkes yanar Ali ozan Amir ve Arjen kaçar tomanın ve çevik kuvvetin arasında sıkışan ekip belediye otobüsleri patlar ve Arjeni tutuklarlar
gözde nerde diye döverler ve yam yamı çağırırlar belediye otobüstekiler için hepsini satar
Arjen bizde kalacak amirim
Ali ozan Amir Arjeni sizin gibi yam yama destek olana vermiceğiz.

hamam böcekelrini yiyorlar ıyyyyyy iğrençççç :ppp::ppp::ppp:

küçük çocukları yemeleride korkutucu olmuş 😳😳😳

çok ilginç ama rüya süresi 6 saniye oluyormuş en uzun süreymiş oda :F yarım saat sürelik gördüm gibi gleiyor bana nasıl 5-6 saniye oluyor çok ilginç gerçekten :F
Harbiden öyle mesela dün gece tren sürdüm sonra trenden inerken tren çalıştı ezdi beni :F baya da yol almıştım halbuki ama kim bilir 3 saniyemidir nedir :F

@Çiğdem- Arka sokakların 289.bölümünün tekrarı seyrettinmi

sevgilisinin etlerini yiyen bir erkek
Harbiden öyle mesela dün gece tren sürdüm sonra trenden inerken tren çalıştı ezdi beni :F baya da yol almıştım halbuki ama kim bilir 3 saniyemidir nedir :F
evet @pompy bakmıştım cevherli bölümlerede bakıyorum 311 izledim en son yeni bölümleride takip etmeye basladım 🙂🙂

@gözlemci birde pompy rüyasına gülüyorsun senin rüyan dahada ilginçmiş nasıl bir hayal gücünüz varda rüyanıza yansıyor anlamadım :F

@Çiğdem- flörtlerinin etlerini yiyen bir erkek görsen Arka sokaklarda ardından evin dibinde gaz bombası patlasa korkarmıydın yani kızların etini yiyen bir erkek