Koriş'ten Nağmeler

meşin yuvarlak diziyi götürüyor ama
yuvarlak diye küçümsememek lazım uzaydaki tüm gök cisimleri yuvarlak
koskoca tırı taşıyan yine yuvarlak cisimler
kızların en güzel yerleri ovaldır mesela yani yuvarlak yani kısaca önemli bir geometrik şekildir yuvarlak, değer veriyoruz

ama senin koriş yinede ölsün

@Çiğdem- bu mesajı okumalı

sen anında yetişip etiketle böyle? kızla aramızı bozma çabaların hiç başarılı olmadı bundan sonrada olmayacaktır çiğdem biliyor benim içim temiz
hahaha ayoll başka bir konuda beni keşfetmiyorsun demişsin hep bu emre yüzünden gerçekten geçen günde söylemiştim gördünmü bilmiyorum senin bu apık görüntün emre yüzünden hafızama kazındı

özellikle forumda olmadığın dönemde çokk şeyler söyledi

kendi ruh halini anlatmıştır ben diye
) baktıki seni nerdeyse kapacağım gülperi ağa çekemiyor başarımı kıskançlıktan hep bunlar karalamaya çalışıyor
hem sen safmısın niye inanıyorsunki ona ?

kanıtt getiriyorr ayoll örneğin her kırdığı potlarda benide çağırıyor bu konuda olduğu gibi mesala yine - puanları yedin

kanıtt getiriyorr ayoll örneğin her kırdığı potlarda benide çağırıyor bu konuda olduğu gibi mesala yine - puanları yedin
ama dikkat ettiysen hep kışkırtıyor beni önce @xemrexxx , güzel kızları gösteriyor ben tabi dayanamayıp mecburen laf atıyorum kızlara ondan sonra ciyak ciyak bağırıyor ciğdeeem bak destere ne dedi diyor bizde mecburen yakalanıyoruz
hırsızın hiçmi suçu yok burda kabahat hep bendemi ?

ayol @Çiğdem- in resmini atsam yorum yapmıyon ki

aaaa bu konuda sen halısın bencede @xemrexxx seni tahrik ediyor sonrada bana şikayet ediyor kıskanıyor galiba seni

duydun mu paçoz-kenarın dilberi-çirkin-pisler davulcusu-kart-yamaşak ağızlı-beceriksiz-sıska @Çiğdem-

yine yanlış yorumladın bizim oralarda böyle bakılmaya kıyılamayacak kadar güzel muhteşem olan kızlara safinaz derler
yani safi naz anlamında yani naz yapan güzel şey yani nazlı tabirinde şapılır
bilmem anlatabildimmi yani temel reisin safinazıyla alakası yok
)

asena seni görse kıyafetini çıakrır sana giydirirdi