mesajı okumamışsın bile hadi konumu kirletme daha fazlaMeryem benim çok umrumda sanki. Sen tahrik etmek için uğraş sonra biz çok yazmış olalım Biz çok kıskanç olalım biz çok elemci olalım. 'Hee hee' derler buna.
mesajı okumamışsın bile hadi konumu kirletme daha fazlaMeryem benim çok umrumda sanki. Sen tahrik etmek için uğraş sonra biz çok yazmış olalım Biz çok kıskanç olalım biz çok elemci olalım. 'Hee hee' derler buna.
mesajı okumamışsın bile hadi konumu kirletme daha fazla
son 1 kez daha açıklayayım mesajda ne diyor güvenilir bir kaynak söylüyorsa bnm için sorun yok diyorumOkumadım mı.
Mesajda resmen dün akşam Meryem'i kıskandığın için demediğin kalmadı demişsin. Hiçte öyle bir şey olmadı. Bence de fazla kirlenmeyeyim ben.
son 1 kez daha açıklayayım mesajda ne diyor güvenilir bir kaynak söylüyorsa bnm için sorun yok diyorummeryemle ilgili olumlu kim bişi yazsa sen çemkiriyon mesajın ana temasını da çözememişsin maşallahhem elemli kederli hem anlamadan yazıyor bence de git konudan
ay tamam sen meryemle ilgili hiçbir kaynağa güvenme kadın çirkin yeteneksiz zaten dizilerde de rol vermiyorlar reklam bile çekemiyor sinema desen zaten yok yurtdışında tanıyan yok en çok izlenen dizide oynamasına rağmen hadi sen bu hayallerinle yaşamaya devam etSen dün akşam ile ilgili dediğin cümleyle bunu mu anlatmaya çalışmıştın.'gecenin kraliçesi 70 ülkeye satıldı dedi diye neler yazdın' buradan hiç öle bir şey anlaşılmıyor.
Ayrıca Meryem için çemkirmiyor Beren ile kıyaslandığı için laflarına cevap veriyorum ki cevap vereceğimi bildiğin için beni etiketliyorsun.
2. oalrak meryem'e tamemen kötü dediğimde genelde geyik olduğu için demişimdir. Tuba ile kıyasla Meryem derim. Ben çemkirmiyorum yani sen zaten mesaj yazacağımı bildiğin için beni etiketliyor ve cevap veriyorsun.
mimiklerini çok iyi kontrol edyor gerçekten koriş
bu sahnede pis ömer koriş çıktıktan sonra laf atıyor .ss @Çiğdem- @Aserat @Harunnn60 @mrt-06 @tolgab @sürgünüm @GunesinOglu @destere
bak bu sahnede de ömeri gölgelemiş adam senin parlakları hep gölgeliyormimiklerini çok iyi kontrol edyor gerçekten koriş
Bu diziyi hiç sevmezdim. İyice gıcık oldum.
hayat bilgisimnde bu ka entrika yktuBu diziyi hiç sevmezdim. İyice gıcık oldum.HB çakması.
Yoo Ürperi'nin entrikalarını ne çabuk unuttun.hayat bilgisimnde bu ka entrika yktu
İkinci resimde hemen arkasındaki Sarp Levendoğlu mu?
evet oİkinci resimde hemen arkasındaki Sarp Levendoğlu mu?
ayoll bu korişte ne şanslı çocumuş öyle kiralık aşkta barış ardunç lise defterinde arda kural hep yakışıklı çocukları götürmüş vlla
götürmüş derken senin nasış hayallerin var öyleayoll bu korişte ne şanslı çocumuş öyle kiralık aşkta barış ardunç lise defterinde arda kural hep yakışıklı çocukları götürmüş vlla
kiralık aşkta ömere asılmıyormu bu lie defterindede ardayı süzüyorgötürmüş derken senin nasış hayallerin var öyle
resim gözükmüyorkiralık aşkta ömere asılmıyormu bu lie defterindede ardayı süzüyor
sanane kız yaparsa yapar san mı soracak senden daha iyi kıvırtıyor en azından kıvırtacak noktaları var adamaın senin gibi kur kız değililk resim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?