Koriş Replikleri

Şimdi zevksiz diye şiddetli yorumlara maruz kalabilirsin.
Sağlam dur gardaşım.
Emre'den korksaydık foruma girmezdik.

Yok artık Doktorlar, Kavak Yelleri, Yabancı Damat'ı defalarca izledim ama hiç hatırlamıyorum. Çok garip.

Şimdi bunun neyine gülücem Emre.

Sana malum olmuş işte ilerde Koriş olacağı.
hahaha senin bereni aşk ı memnu ile keşfetmen; instagramın bile yasaladığı rihannayı sevmeni düşününce senin izlediğin şeyler de ortaya çıkıyor sanki
@destere iyi bilir o şeyleri
))

Emre'den korksaydık foruma girmezdik.

Yok artık Doktorlar, Kavak Yelleri, Yabancı Damat'ı defalarca izledim ama hiç hatırlamıyorum. Çok garip.

Şimdi bunun neyine gülücem Emre.
demek ki adam çok farklı roller oynadı şu ankine bakarak çözemiyoz

Seninde fanı olduğun kadının kafasından çok göğüslerinin konuşulmasıda büyük bir işaret o zaman.

Seninde fanı olduğun kadının kafasından çok göğüslerinin konuşulmasıda büyük bir işaret o zaman.
valla ben daha çok babasız çoccuk doğurması,aldığı yüksek ücretler ve tükenmişlik sendromu konuşuldu diye biliyorum sen herhalde başkasından bahsediyon
))

valla ben daha çok babasız çoccuk doğurması,aldığı yüksek ücretler ve tükenmişlik sendromu konuşuldu diye biliyorum sen herhalde başkasından bahsediyon
))

Ekranda olduğu dönemden bahsediyoruz. Nette tüm siteler slikonlu göğüsler diye reklam yaptığı zamanları unutmadık.

Ekranda olduğu dönemden bahsediyoruz. Nette tüm siteler slikonlu göğüsler diye reklam yaptığı zamanları unutmadık.
olmayan silikonun reklamı demek ayrıca göğüsle işin içine gireceksek senin fanı olduğun kişiye bakarız önce aşk ı memnu zamanı en çok haber olandı son 2 yılda nedense meryem ve nurgüle geçiliyor
))

ay neyse cevap yazmak için cevap yazma kanıtın varsa koy konuya
))

kız @Çiğdem- senin de yaşın ortaya çıkıyor hep
@destere @Harunnn60 @Aserat @sürgünüm

ayrıca @mrt-06 video olarak izlemek lazım repliği düz okuyunca komik olmuyor gibi

Zaten seni ikna etmek için uğraşmam. Ne kadar doğrucu davul olduğun ortada.
Forumun %80'nini haberlerine nasıl baktığıda.

@xemrexxx ahah diziyi izlerken Koriş'in sahnelerini bekliyorum dört gözle paylaşımın için teşekkürler

Zaten seni ikna etmek için uğraşmam. Ne kadar doğrucu davul olduğun ortada.
Forumun %80'nini haberlerine nasıl baktığıda.
forumun kaçta kaçı neye nasıl bakıyor umrumda değil haber doğruysa güvenilir bir kaynak yazıyorsa benim için kabuldur
ha forumda beren-tuba-bergüzar vb. fanı çoksa umrumda değil forumdaki durumla gerçek hayatı ölçeçek değilim
)

sen kendine bak bence daha dün abd kanalları fox-abc nin kaynak alıp paylaştığı fransız adam gecenin kraliçesi 70 ülkeye satıldı dedi diye neler yazdın
belli bir kanıt koymadan konuşmaya devam etmişsin zaten hadi glu glu kendin yırtın dur burada

Kara Ekmek'ten bu aralar sıkıldım 2-3 haftadır ben de izliyorum ve bayıldım.

Meryem benim çok umrumda sanki. Sen tahrik etmek için uğraş sonra biz çok yazmış olalım Biz çok kıskanç olalım biz çok elemci olalım. 'Hee hee' derler buna.