Güldürmedi hiçbiri.
senin yorumlarını kaale almıyoruz kösemin başarısı konusunda ciddi panik halindesin aklın başında değilŞimdi zevksiz diye şiddetli yorumlara maruz kalabilirsin.Sağlam dur gardaşım.
senin yorumlarını kaale almıyoruz kösemin başarısı konusunda ciddi panik halindesin aklın başında değil
bu arada korişin oynadığı diziler:
kavak yelleri
tatlı bela fadime
yabancı damat
lise defteri
güz gülleri
doktorlar
o ka izledim çoğunu ama hatırlamıyorum adamı@Aserat @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @GunesinOglu
kıyaslama yapan yok zaten sadece senin durumunu söyledikSus bee.Kösem'in kalitesi bu dizi ile kıyas kabul etmez.
senin yorumlarını kaale almıyoruz kösemin başarısı konusunda ciddi panik halindesin aklın başında değil
kavak yelleri
tatlı bela fadime
yabancı damat
lise defteri
güz gülleri
doktorlar
o ka izledim çoğunu ama hatırlamıyorum adamı@Aserat @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @GunesinOglu
Kavak Yelleri nin fanatiğiydim lo ben niye hatırlamadım
her dizide aynı tipi oynadığı ne malumBu tipler sadece Emre'nin dikkatini çekiyorda o yüzden.
Emre'den korksaydık foruma girmezdik.Şimdi zevksiz diye şiddetli yorumlara maruz kalabilirsin.Sağlam dur gardaşım.
Yok artık Doktorlar, Kavak Yelleri, Yabancı Damat'ı defalarca izledim ama hiç hatırlamıyorum. Çok garip.senin yorumlarını kaale almıyoruz kösemin başarısı konusunda ciddi panik halindesin aklın başında değil
kavak yelleri
tatlı bela fadime
yabancı damat
lise defteri
güz gülleri
doktorlar
Şimdi bunun neyine gülücem Emre.
her dizide aynı tipi oynadığı ne malum
Emre'den korksaydık foruma girmezdik.
Yok artık Doktorlar, Kavak Yelleri, Yabancı Damat'ı defalarca izledim ama hiç hatırlamıyorum. Çok garip.
hahaha senin bereni aşk ı memnu ile keşfetmen; instagramın bile yasaladığı rihannayı sevmeni düşününce senin izlediğin şeyler de ortaya çıkıyor sankiSana malum olmuş işte ilerde Koriş olacağı.
demek ki adam çok farklı roller oynadı şu ankine bakarak çözemiyozEmre'den korksaydık foruma girmezdik.
Yok artık Doktorlar, Kavak Yelleri, Yabancı Damat'ı defalarca izledim ama hiç hatırlamıyorum. Çok garip.
hahaha senin bereni aşk ı memnu ile keşfetmen; instagramın bile yasaladığı rihannayı sevmeni düşününce senin izlediğin şeyler de ortaya çıkıyor sanki@destere iyi bilir o şeyleri))
demek ki adam çok farklı roller oynadı şu ankine bakarak çözemiyoz
valla ben daha çok babasız çoccuk doğurması,aldığı yüksek ücretler ve tükenmişlik sendromu konuşuldu diye biliyorum sen herhalde başkasından bahsediyonSeninde fanı olduğun kadının kafasından çok göğüslerinin konuşulmasıda büyük bir işaret o zaman.
valla ben daha çok babasız çoccuk doğurması,aldığı yüksek ücretler ve tükenmişlik sendromu konuşuldu diye biliyorum sen herhalde başkasından bahsediyon))
olmayan silikonun reklamı demek ayrıca göğüsle işin içine gireceksek senin fanı olduğun kişiye bakarız önce aşk ı memnu zamanı en çok haber olandı son 2 yılda nedense meryem ve nurgüle geçiliyorEkranda olduğu dönemden bahsediyoruz. Nette tüm siteler slikonlu göğüsler diye reklam yaptığı zamanları unutmadık.
olmayan silikonun reklamı demek ayrıca göğüsle işin içine gireceksek senin fanı olduğun kişiye bakarız önce aşk ı memnu zamanı en çok haber olandı son 2 yılda nedense meryem ve nurgüle geçiliyor))
ay neyse cevap yazmak için cevap yazma kanıtın varsa koy konuya))
forumun kaçta kaçı neye nasıl bakıyor umrumda değil haber doğruysa güvenilir bir kaynak yazıyorsa benim için kabuldurZaten seni ikna etmek için uğraşmam. Ne kadar doğrucu davul olduğun ortada.
Forumun %80'nini haberlerine nasıl baktığıda.
forumun kaçta kaçı neye nasıl bakıyor umrumda değil haber doğruysa güvenilir bir kaynak yazıyorsa benim için kabuldurha forumda beren-tuba-bergüzar vb. fanı çoksa umrumda değil forumdaki durumla gerçek hayatı ölçeçek değilim)
sen kendine bak bence daha dün abd kanalları fox-abc nin kaynak alıp paylaştığı fransız adam gecenin kraliçesi 70 ülkeye satıldı dedi diye neler yazdınbelli bir kanıt koymadan konuşmaya devam etmişsin zaten hadi glu glu kendin yırtın dur burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?