Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım Ali,veli,serkan ahmet her neyse...Kopyaya 2.sınıftayken başladım.Ders çalışma isteğim,soru çözme isteğim tamamen kalmadı.Halada kabullenemiyorum bu bana nasıl olur diye.
Annem: Hiç beni dinlemedi.Sonra bu tembellik başına geldikten sonra beni çok iyi anladı ama iş işten geçmişti.
kopya çekerken kızlar avantajlı durumda bizim sınıfta psikopat bir kız vardı bacaklarının her santimetre karesine yazıyordu hoca eğilip bakmaya korkuyordu )) işin ucunda sapık hoca yaftası yemekte var))
kopya çekmem ama lazım olursa bakarım genelde bilmediğim soruları sallarım sallama yeteneğim süperdir hele matematikte sallayarak hiçbişey bilmeden 50-60 alırdım
Vizelerde gösterdiğim başarılı performans ile alttan aldığım, yülseltmeye aldığım dersler ile birlikte çok iyi 11 sınav geçirmiştim Fakat son durumlar neticesinde derslerime giren hocalarla takışmam hiç hoş olmadı. Durum gösteriyor ki artık kopyanın kralını da çeksem ben sınıfı geçemem
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.