Kopya Cekmek

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,162
Puanı
1,061
Hic Bir Zaman Yapamamisimdir.Hep Icimde kalmistir

Çok denediğim fakat çok yarar sağlamadığım bir sistem ama bazılarında ise hayat kurtarır:D Cesaret edemem çoğu zaman:(

çok denedim kopya hazırlarken dersi ezberlediğim için sınav sırasında ihtiyaç duymadığım bir yöntem...

Adım Ali,veli,serkan ahmet her neyse...Kopyaya 2.sınıftayken başladım.Ders çalışma isteğim,soru çözme isteğim tamamen kalmadı.Halada kabullenemiyorum bu bana nasıl olur diye.

Annem: Hiç beni dinlemedi.Sonra bu tembellik başına geldikten sonra beni çok iyi anladı ama iş işten geçmişti.

KOPYA PİŞMANLIKTIR!

Kopya Bırakma
Hattı
DAYAK

TC BABALAR BAKANLIĞI

Fena babalara geldik beyler...:(

kopya çekerken kızlar avantajlı durumda bizim sınıfta psikopat bir kız vardı bacaklarının her santimetre karesine yazıyordu hoca eğilip bakmaya korkuyordu :))) işin ucunda sapık hoca yaftası yemekte var:)))

kopya çekmem ama lazım olursa bakarım genelde bilmediğim soruları sallarım sallama yeteneğim süperdir hele matematikte sallayarak hiçbişey bilmeden 50-60 alırdım :d

Vizelerde gösterdiğim başarılı performans ile alttan aldığım, yülseltmeye aldığım dersler ile birlikte çok iyi 11 sınav geçirmiştim :) Fakat son durumlar neticesinde derslerime giren hocalarla takışmam hiç hoş olmadı. Durum gösteriyor ki artık kopyanın kralını da çeksem ben sınıfı geçemem :D