Konyaspor - Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 11. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Konyaspor kazanır.

Oy: 1 25.0%
  • Berabere biter.

Oy: 1 25.0%
  • Fenerbahçe kazanır.

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak. 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek.

Konyaspor'un ilk 11'i: Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme, Abdülkerim, Skubic, Oğulcan, Soner, Bytyqi, Çekiçi, Serdar, Cikalleshi

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Gustavo, Ferdi, Zajc, Rossi, Pelkas, Valencia.

beIN Sports'dan yayınlanacak maç ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler!​

Son düzenleme:
Süper Lig gurmeleri iyi bilir ki Fenerbahçe bu akşam kötü oyun ve bir farkla maçı kazanacak.

Tebrikler Fenerbahçe, sizlerle ne kadar gurur duysak bilemedim. (!!)

Bu sezonu da çöpe attık maalesef. Şu ligi takip etmeyi bırakmam lazım artık ama bir türlü başaramıyorum.
Barbar sporu futbolu komple salmak lazım aslında, en iyisi avatarındaki efsanenin de mücadele etmiş olduğu F1'i düzenli takip etmek. Hem iki haftada bir, hem de olabildiğince nezih bir spor.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Barbar sporu futbolu komple salmak lazım aslında, en iyisi avatarındaki efsanenin de mücadele etmiş olduğu F1'i düzenli takip etmek. Hem iki haftada bir, hem de olabildiğince nezih bir spor.
F1'den zaten çok daha fazla keyif alıyorum şu an. Futbolu büyük oranda azalttım da tamamen kopamıyorum.

Reactions: Sherlock
@HeisenBerg ilk golde olağanüstü gol ikinci golde de Gustavo hatası vardı hocanın yapacak bir şeyi yok çok şanssız dimi

Skordan bağımsız olarak bu sezonun flaş takımı Konya olacak gibi gözüküyor Hatay ile birlikte. Adamlar bizi de ezdiler Arena’daki maçta, futbolun adaleti yoktu neyseki o gün de şansa bala 1-0 yenmiştik. Ama Konya’daki maçta Eğer bu formları devam ederse yine 3-4 tane sallarlar bize. O yüzden başımıza gelip gelmeyeceğini bilmeden gülmek artık elde patlamasına neden oluyor, gerek yok…