Asist yaptı Ersin dede.Ersin saçma sapan el kol hareketleri yapıyor. Bir hatalı gol yiyecek gibi duruyor.
Bu hakemler Konya'yı yarışta mı tutmaya çalışıyor yoksa halis mi görüyorum? O kırmızıyı vermemenin başka bir açıklaması olamaz.
Ya abi kusura bakma ama sana gülüyorum artık. En basitinden şu akşam hakem Konyaspordan yana davrandı. Her takıma oluyor bir şeyler. Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı sadece o.Konya ile Trabzon arasındaki fark sadece 7. Lig bitmiş muhabbeti yapılıyor her yerde ama durum bu. Trabzon'un kollandığı maçlar olmasa şu an kafa kafayaydılar Konya ile. Şu sezonda bile vurup geçemediler, başka bir takım böyle seri yapsa en az 14-15 fark atmış olurdu ama Konya gelip 39 puan aldı şaka gibi. Trabzon'un loserlığı umarım tekrar tutar.
Ney ney ney? Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı mı?Mete Kalkavan Beşiktaşlı tabi abi kolluyor adamı. Bir Quaresmaya kırmızı kart göstermedi diye Beşiktaşlı diye diye adamı bize karşı düşman ettiler. Hangi maçı yönetse bize karşı hakem.
Ya abi kusura bakma ama sana gülüyorum artık. En basitinden şu akşam hakem Konyaspordan yana davrandı. Her takıma oluyor bir şeyler. Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı sadece o.
Usta benim görüşüm pek yanmadı. Hiç yansıyan görmedim bir kaç tane olmuştur illa ama büyük bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bir maç sonu hakem diye olduysa da diğer takımlara nazaran olumlu olumsuz pek hakem konuşulduğunu görmedim, geçen maçtaki pozisyonu diyorsan ben onun penaltı olduğunu düşünmüyorumNey ney ney? Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı mı?
Kucaklayıp götürsün mü dayı, daha ne olsun penaltı olması için.Usta benim görüşüm pek yanmadı. Hiç yansıyan görmedim bir kaç tane olmuştur illa ama büyük bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bir maç sonu hakem diye olduysa da diğer takımlara nazaran olumlu olumsuz pek hakem konuşulduğunu görmedim, geçen maçtaki pozisyonu diyorsan ben onun penaltı olduğunu düşünmüyorum
Maç konusunda yazmıştım. Trabzonsporlu oyuncunun arkadan Başakşehirli oyuncunun eline teması var. Bunun için eline geldiğini düşünüyorum. O olmasa penaltı derdim.Kucaklayıp götürsün mü dayı, daha ne olsun penaltı olması için.
https://twitter.com/x/status/1474833456978931713Usta benim görüşüm pek yanmadı. Hiç yansıyan görmedim bir kaç tane olmuştur illa ama büyük bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bir maç sonu hakem diye olduysa da diğer takımlara nazaran olumlu olumsuz pek hakem konuşulduğunu görmedim, geçen maçtaki pozisyonu diyorsan ben onun penaltı olduğunu düşünmüyorum
Siopis pozisyon başından beri temasta zaten. Net bu ha bu ele etki etmiyor diye düşünüyorsanız o ayrı ben buradan izlediğimiz basit gibi görünen pozisyonun aslında oyuncunun dengesini bozduğunu düşünüyorum. Var hakemindeki orantısızlığı ben de dile getirdim zaten.https://twitter.com/x/status/1474833456978931713
Şu pozisyonda bana Siopis'in temasını gösterirsen sevinirim. VAR hakemi iki hafta önce Larin'e el çalıp buna çalmıyor.
Bu sezon biz çoğu maçta hakemi de yendik. Diğer takımlar sahada olmadıkları için hep dışarıda kazanmak istedi. Biz dışarıya çıkınca sahadan koptuğumuz için hakemin etkilediği maçlarda da susmayı tercih ettik. Herkese önce sahada sonra dışarıda kazanmaya çalışmayı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?