Konyaspor 1-0 Beşiktaş | Süper Lig 21-22 Sezonu - 19. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Beşiktaş kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,393
Puanı
1,060
Süper ligin 19. hafta maçında Konyaspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Mücadeleyi ev sahibi Konyaspor Koka'nın 90. dakikada attığı gol ile 1-0 kazanmayı başardı.

Son düzenleme:
İlk 11ler

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Poku, Soner, Endri Çekiçi, Amir, Bytyqi, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Umut tercihi bence çok doğru olmamış.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Ersin saçma sapan el kol hareketleri yapıyor. Bir hatalı gol yiyecek gibi duruyor.

Bu hakemler Konya'yı yarışta mı tutmaya çalışıyor yoksa halis mi görüyorum? O kırmızıyı vermemenin başka bir açıklaması olamaz.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu hakemi derhal ligden atmak gerek. Böyle bariz şikeci hakem yoktur.

Kartal da 1 tane atamadı ya..

Konya ile Trabzon arasındaki fark sadece 7. Lig bitmiş muhabbeti yapılıyor her yerde ama durum bu. Trabzon'un kollandığı maçlar olmasa şu an kafa kafayaydılar Konya ile. Şu sezonda bile vurup geçemediler, başka bir takım böyle seri yapsa en az 14-15 fark atmış olurdu ama Konya gelip 39 puan aldı şaka gibi. Trabzon'un loserlığı umarım tekrar tutar. :A

Ersin saçma sapan el kol hareketleri yapıyor. Bir hatalı gol yiyecek gibi duruyor.

Bu hakemler Konya'yı yarışta mı tutmaya çalışıyor yoksa halis mi görüyorum? O kırmızıyı vermemenin başka bir açıklaması olamaz.
Asist yaptı Ersin dede. :D

Konya'ya bak leş gibi oynadığı maçta büyük takım reaksiyonu verip son dakikada attı.

Mete Kalkavan Beşiktaşlı tabi abi kolluyor adamı. Bir Quaresmaya kırmızı kart göstermedi diye Beşiktaşlı diye diye adamı bize karşı düşman ettiler. Hangi maçı yönetse bize karşı hakem.

Konya ile Trabzon arasındaki fark sadece 7. Lig bitmiş muhabbeti yapılıyor her yerde ama durum bu. Trabzon'un kollandığı maçlar olmasa şu an kafa kafayaydılar Konya ile. Şu sezonda bile vurup geçemediler, başka bir takım böyle seri yapsa en az 14-15 fark atmış olurdu ama Konya gelip 39 puan aldı şaka gibi. Trabzon'un loserlığı umarım tekrar tutar. :A
Ya abi kusura bakma ama sana gülüyorum artık. En basitinden şu akşam hakem Konyaspordan yana davrandı. Her takıma oluyor bir şeyler. Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı sadece o.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Mete Kalkavan Beşiktaşlı tabi abi kolluyor adamı. Bir Quaresmaya kırmızı kart göstermedi diye Beşiktaşlı diye diye adamı bize karşı düşman ettiler. Hangi maçı yönetse bize karşı hakem.

Ya abi kusura bakma ama sana gülüyorum artık. En basitinden şu akşam hakem Konyaspordan yana davrandı. Her takıma oluyor bir şeyler. Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı sadece o.
Ney ney ney? Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı mı? :D

Ney ney ney? Trabzonspor'un hakemden canı yanmadı mı? :D
Usta benim görüşüm pek yanmadı. Hiç yansıyan görmedim bir kaç tane olmuştur illa ama büyük bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bir maç sonu hakem diye olduysa da diğer takımlara nazaran olumlu olumsuz pek hakem konuşulduğunu görmedim, geçen maçtaki pozisyonu diyorsan ben onun penaltı olduğunu düşünmüyorum

Usta benim görüşüm pek yanmadı. Hiç yansıyan görmedim bir kaç tane olmuştur illa ama büyük bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bir maç sonu hakem diye olduysa da diğer takımlara nazaran olumlu olumsuz pek hakem konuşulduğunu görmedim, geçen maçtaki pozisyonu diyorsan ben onun penaltı olduğunu düşünmüyorum
Kucaklayıp götürsün mü dayı, daha ne olsun penaltı olması için.

Şu pozisyonda bana Siopis'in temasını gösterirsen sevinirim. VAR hakemi iki hafta önce Larin'e el çalıp buna çalmıyor.

Bu sezon biz çoğu maçta hakemi de yendik. Diğer takımlar sahada olmadıkları için hep dışarıda kazanmak istedi. Biz dışarıya çıkınca sahadan koptuğumuz için hakemin etkilediği maçlarda da susmayı tercih ettik. Herkese önce sahada sonra dışarıda kazanmaya çalışmayı öneririm.

Şu pozisyonda bana Siopis'in temasını gösterirsen sevinirim. VAR hakemi iki hafta önce Larin'e el çalıp buna çalmıyor.

Bu sezon biz çoğu maçta hakemi de yendik. Diğer takımlar sahada olmadıkları için hep dışarıda kazanmak istedi. Biz dışarıya çıkınca sahadan koptuğumuz için hakemin etkilediği maçlarda da susmayı tercih ettik. Herkese önce sahada sonra dışarıda kazanmaya çalışmayı öneririm.
Siopis pozisyon başından beri temasta zaten. Net bu ha bu ele etki etmiyor diye düşünüyorsanız o ayrı ben buradan izlediğimiz basit gibi görünen pozisyonun aslında oyuncunun dengesini bozduğunu düşünüyorum. Var hakemindeki orantısızlığı ben de dile getirdim zaten.

Kimse takımının oyununa iyi demiyor zaten bir çok kez de belirttik ben maçı da zaten kolay kolay hakeme bağlamam ancak ben etkili değilim diye hakemin de bana bariz hatalar yapma hakkı yok. Trabzonspor'un benim gözlemim diğer takımlar kadar olumlu da olumsuz da fazla hakem meselesi olduğunu görmedim. Trabzonspor hakemlerle fark açtı kafası da yok zaten. Siz zaten doludizgin gidiyorsunuz hakem konuşmanıza gerek yok. Sizde de işler yerine gitmese siz de konuşursunuz bu bu işin doğasında vardır.

• Beğendim
Reactions: mesmeso