TV Konut Reklamları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060

Görülmemiş bir şekilde son 2 haftada konut reklamlarına her firma abanmış desek doğru olur sanırım. Her kanalda reklamların 5'te 3'ünü kaplıyorlar.

Tek bir ağaç bırakmamaya yemin etmiş canavarlar gibi boş buldukları her yeşil alana saldırıyorlar.

Konut reklamlarına göre site vb yerlerin dışında yaşamak hayati tehlikesi olan bir durum ve insanlar korunmalı bu tehlikeden 😱

Son yıllarda iyice nefret etmeye başladım. Birde utanmadan “doğayla iç içe” derler ya, ormanları kesip içerisine yaşam kentler kuruyorlar sonra “ormanla içe içe” diye övünüyorlar.

Konut reklamlarına göre site vb yerlerin dışında yaşamak hayati tehlikesi olan bir durum ve insanlar korunmalı bu tehlikeden 😱
Son yıllarda iyice nefret etmeye başladım. Birde utanmadan “doğayla iç içe” derler ya, ormanları kesip içerisine yaşam kentler kuruyorlar sonra “ormanla içe içe” diye övünüyorlar.
Geçen Fox ana haberin sonuna doğru çıktılar artık ne kadar para ödedilerse.
Bunlar elinde ki konutları satamadılar galiba bu kadar reklamlara abandıklarına göre.

Bıktığım gerçeği. TV'de 10 reklamın 11'i bu yeni konut reklamlarına ait. O da yetmezmiş gibi internette de karşıma çıkıyor.

Ahaha tek ben rahatsız oluyorum sanıyordum.
Türklerden görüp bizim şirketlerde özendi kaç aydır devamlı görüyorum bizim kanallardada bu konut reklamlardan.

@xBUGRAx FOX Ana Haber ağaç kalmadı deyip sonra haberler bitince konut reklamı yayınlıyor.
Hiç yakıştıramadım.