Konumu Onaylar Mısınız Mesajları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,421
Puanı
1,060
Forumda kopya konu devri kapandıktan sonra favori üyelerimizin konularını yöneticiler onaylıyor.

Forumda online, mod veya s.mod olduğunda zaten bu konuları uygunsa onaylıyorlar. Ama bazı üyelerimiz sabırsızca davranıp yöneticilerin ve hatta bazen editörlerin profillerine konumu onaylar mısın gibi mesajlar geliyor. Sizden ricamız bu tür mesajlar atmamanızdır.

Dediğim gibi online durumda yönetici olunca zaten konular uygunsa onaylanıyor.

Bilginize...

haklısın bazen sabırsız oluyoruz

beni ilgilendirmiyor o kada ruğraşıp yazıyoruz 6 saat sonra açılanlar oluyor uyarmasak

@xemrexxx için özel kural.

Kişisel sorunlarından dolayı bazı üyelerin konularını görüp de onaylamayanlar düşünsün.

İyi ki birçok süper mod var da bu durumun büyümesi engelleniyor.

23 tane yönetici var
her saate 1 kiş inerdeyse
frank a katılıyorum kişisel görüşlerihni ön planmda tutanalr var isterse cnn de alt yazı geçsinler kendilerine uymazsa konuyu açmıyorlar

23 tane yönetici var
her saate 1 kiş inerdeyse
frank a katılıyorum kişisel görüşlerihni ön planmda tutanalr var isterse cnn de alt yazı geçsinler kendilerine uymazsa konuyu açmıyorlar

Bu durum bir gerçek ama dediğin gibi çok fazla yönetici var birisi açmazsa diğeri açıyor

Hadi ordan @xemrexx ve @Frank Woods size katılmıyorum. Bazıları daha detaylı araştırıyor kopya olup olmaığını o bakımdan uzun sürüyor ve başka işi oluyor. Her konuyu kendi leyhinizie yorumlamanız güzel hoşta karşıyı da düşünün birde

Şunu belirtmek istiyorum ki kimi zaman öğle konular açılıyor ki onaylasam mı diye düşünüyorum. Karar veremediysem arkadaşlarıma bırakıyorum. Birde lütfen konularınızda imla kurallarına uyun ve konularınızda düzen olsun. Buna da dikkat ediyorum.

Ben konuları onaylıyorum, bildirme gelmese bile. Diğer arkadaşların da seri davranmasını umuyorum, ki konular 1-2 sefer tekrar açılmasın

kopya konu açacak olan kişiler belli
karşıda ,23 kiş ivar hadi gece olanalrı anlarım da gündüz nasıl o kadar gecikme var anlaşılması zor

konu yine tartışmaya dönmüş
burak gerek yok tartışmaya cevap yazma boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...