onun yerine siz tek tıklama yapmayın ve istemeyenleri etiketlemeyinHiçte rahatsız olmuyorum olanları da anlamıyorum ne var yani ilgini çemiyorsa kapat tek tıklamaya bakar.
Zaten herkesi tüm forumu etiketlemiyorum ki belli bir grup var onu bazen etiketleme yapıyorum istemeyen olursa da çıkarıyorum listeden.onun yerine siz tek tıklama yapmayın ve istemeyenleri etiketlemeyin
Zaten herkesi tüm forumu etiketlemiyorum ki belli bir grup var onu bazen etiketleme yapıyorum istemeyen olursa da çıkarıyorum listeden.
söylediklerim var ama dilimde tüy bitti artık bende kısaca hem sizin görüşlerinizi alayım hemde herkese açıkça söylemiş olayım dedimprimavera rahatsız oluyosan etiketlendiğin konulara etiketliyen kişiye söylersin beni etiketleme diye baktın gine etiketliyo admine şikayet edersin olur biter.
Onun yerine sadece konuyla alakalı gördüklerini etiketlesen daha iyi olur. Çoğunluk zaten etiketlenmeden de giriyor konulara. Gözden kaçırmasının kayıp olacağını düşündüğünüz konulara etiketlemelisiniz.
Listende kimler var bilmiyorum ama eminim içinden pekçok kişi kırmamak için bir şey demese de rahatsız oluyordur bu durumdan.
söylediklerim var ama dilimde tüy bitti artık bende kısaca hem sizin görüşlerinizi alayım hemde herkese açıkça söylemiş olayım dedim