Konulara etiketlenme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

etiketleme sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz

• seviyorum

Oy: 2 50.0%
  • sevmiyorum

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
Ben bu sistemi hiç sevmedim sürekli ilgilenmediğim konulara etiketleniyorum bunu iptal edebilsek güzel olurdu her girdiğimde bir sürü gereksiz bildirim oluyo

Yeni özelliklerden bence en sevilmeyeni oldu. Çünkü amacı dışında kullanılıyor hep :(

Sadece konuyla alakalı kişiler etiketlenirse hem önemi olur, hem insanlar bıkmaz, hem de insanlar etiketleenme bildirimi geldiğinde (çoğumuzun yaptığı gibi) umursamazlık falan yapmaz.

Hiçte rahatsız olmuyorum olanları da anlamıyorum ne var yani ilgini çemiyorsa kapat tek tıklamaya bakar.

Zaten herkesi tüm forumu etiketlemiyorum ki belli bir grup var onu bazen etiketleme yapıyorum istemeyen olursa da çıkarıyorum listeden.

Onun yerine sadece konuyla alakalı gördüklerini etiketlesen daha iyi olur. Çoğunluk zaten etiketlenmeden de giriyor konulara. Gözden kaçırmasının kayıp olacağını düşündüğünüz konulara etiketlemelisiniz.

Listende kimler var bilmiyorum ama eminim içinden pekçok kişi kırmamak için bir şey demese de rahatsız oluyordur bu durumdan. :)

primavera rahatsız oluyosan etiketlendiğin konulara etiketliyen kişiye söylersin beni etiketleme diye baktın gine etiketliyo admine şikayet edersin olur biter.

primavera rahatsız oluyosan etiketlendiğin konulara etiketliyen kişiye söylersin beni etiketleme diye baktın gine etiketliyo admine şikayet edersin olur biter.
söylediklerim var ama dilimde tüy bitti artık bende kısaca hem sizin görüşlerinizi alayım hemde herkese açıkça söylemiş olayım dedim

Onun yerine sadece konuyla alakalı gördüklerini etiketlesen daha iyi olur. Çoğunluk zaten etiketlenmeden de giriyor konulara. Gözden kaçırmasının kayıp olacağını düşündüğünüz konulara etiketlemelisiniz.

Listende kimler var bilmiyorum ama eminim içinden pekçok kişi kırmamak için bir şey demese de rahatsız oluyordur bu durumdan. :)

İlk başlarda herkesi etiketliyordum ama dediğim gibi belli bir grup var eğer TV ya da dizi ile ilgili haber açmışsam o gruptan ilgili olanları etiketliyorum kanıt olarakta son konularıma bakabilirsin.

Tüm grubu etiketlediğim konu reyting çalışmalarım bu reyting verileri ile ilgili olan çalışmalarıma grupta ki tüm kişileri etiketliyorum sonuçta forum genel anlamda reyting ağırlıklı o sebepten.

Dediğim gibi istemeyen olursa da direk siliyorum zaten.

Bende pek çok ilgilenmediğim konuya etiketleniyorum ama bunu kendimce çözüyorum. Şöyle ki eğer ilgimi çekmiyorsa açmıyorum zaten. :D

benim için sorun yok açıyorum ilgilenmediğim konularsa takmıyorum da bikaç arkadaş alakasız olduğum konulara etiketliyo nedenini bende anlamadım

Ben doğru kullandığımı düşünüyorum. :D

Etiketlendiğim için rahatsız olmuyorum. İstemediğim konuya girmem. :)