Konularınıza Sahip Çıkın ! [Önemli Duyuru]

Neferian

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Evet arkadaşlar bu önemli bir duyuru ve sizlerin için açtık.İçeriği size ait her türlü alanda reyting,TV,oyun,haber vb. konunuzun sonuna Her Hakkı Saklıdır.İzin alınmadan herhangi bir yerde paylaşılamaz. cümlelerini eklemeyi unutmayın.Çünkü bugün aldıgımız duyumlara ve gördüğüm olaylardan dolayı buna gerek duydum.Forumun konuları kopyalanma durumunda ve bizde bundan hoşnut degiliz.Sizin yapmanız gereken içeriği size ait konuların sonuna bu cümleleri eklemeniz.

Her Hakkı Saklıdır.İzin alınmadan herhangi bir yerde paylaşılamaz.

Bundan sonrasında hala bir kopyalanma söz konusu ise sizin hakkınızı bizim savunacağımızı unutmayın,site yöneticileri de gerekli ilgiyi göstermesse biz gösteririz ::)

Son düzenleme:
Evet çok gerekli bir açıklamaydı, teşekkürler. Çok arttı bu tip olaylar, konularımızı başka sitelerde kendi adlarıyla paylaşıyorlar...

Son düzenleme:
Furkan DOĞA / FavoriForumum.net

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.

Ben bunu yaziyorum özel haberlerimde, yeterli bence.

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.

Yeterli değil.Bir kompozisyon yazman gerekiyor.Forum kurallarını okumadan mı foruma başladınız siz?

İnandıysan Gülerim(Hemde sesli):W

Evet yeterli ::)