Konstantinopolis 1.BÖLÜM

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
404 error

Son düzenleme:
@2

Bu konularda baya başarılıyımdır.

@3

Yan sanayi konu.

Bir sürü dizi yapmis oldun bugüne kadar, ama dizileri yari birakiyorsun.. 2-3 bölümde hatta 1 bölümde rafa kaldiriliyorlar.. Benden sana bir tavsiye, önce o dizilerini gelistir, senaryoyu daha da gelistir.. Böylece birçok dizinde rafa kaldirilmamis olur.

bir sürü dizi yapmis oldun bugüne kadar, ama dizileri yari birakiyorsun.. 2-3 bölümde hatta 1 bölümde rafa kaldiriliyorlar.. Benden sana bir tavsiye, önce o dizilerini gelistir, senaryoyu daha da gelistir.. Böylece birçok dizinde rafa kaldirilmamis olur.

Evet Furkancım şimdi konumuza gelelim;

Bunu senin bana söylemen beni çok şaşırttı.Neden diye sorarsan soramıyorsun çünkü ben konuşuyorum şu an.Çok lakait olabilirim ama sen istedin.Biz insanlar yani kalbi atan varlıklar.Genellikle hayatın dram olduğunu düşünürüz.Ve bunun yanında yapılan saçma sapan dram dizilerinide severiz.Artık nasıl bir varlıklarsak.Dram dizilerini yazmak kolaydır.Ve saçmalarsın,kimse okumaz ama devam edersin.Çünkü bir bölümde bir karakteri full ağlatabilirsin.Senin dizilerine bakıyorumda anlattıklarımdan çok farklı değil.Aksiyonsuz bir dram hiçbir işe yaramaz.Ayrıca konusu çok vasatsa ve klasikse at çöpe gitsin.Emin ol çöpçüler bile doğada daha fazla yer kaplamasın diye onu yakarlar direk.

Şimdi benim sebebime gelelim.Her zaman güzel yazamıyorum.Aklıma gelir karalarım birşeyler.Komedi yazmak zor iştir.Aksiyon-entrika tarzı şeyler yazarım fazla karmaşık bulunur okunmaz yazmam.Değer verilmeyen hiçbir şeye devam etmem.

Yada ne kadar okunursa okunsun kimsenin okumadan yorum yazdığını düşünürsem o zamanda bitiririm.Ve sürekli en iyisni biulmak için denerim,denerim ve denerim.Edison gibi 1000 denemede olsa uğraşırım.Ve sonunda insanlara gülme aracı olabilecek iyi birşeyler verebilirim.Omg!'dan daha açıklayıcı ve uzun olduğu için şimdi anlamışsındır.Sana bu kadar açıklayıcı yazdım.Umarım kafanı yormadan anlayabilmişsindir.Karmaşık yazsaydım çünkü düşünmen gerekirdi ve akıl kullanmak zorunda kalırdın.Evet bu kadar.Başka sorun?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Evet Furkancım şimdi konumuza gelelim;

Bunu senin bana söylemen beni çok şaşırttı.Neden diye sorarsan soramıyorsun çünkü ben konuşuyorum şu an.Çok lakait olabilirim ama sen istedin.Biz insanlar yani kalbi atan varlıklar.Genellikle hayatın dram olduğunu düşünürüz.Ve bunun yanında yapılan saçma sapan dram dizilerinide severiz.Artık nasıl bir varlıklarsak.Dram dizilerini yazmak kolaydır.Ve saçmalarsın,kimse okumaz ama devam edersin.Çünkü bir bölümde bir karakteri full ağlatabilirsin.Senin dizilerine bakıyorumda anlattıklarımdan çok farklı değil.Aksiyonsuz bir dram hiçbir işe yaramaz.Ayrıca konusu çok vasatsa ve klasikse at çöpe gitsin.Emin ol çöpçüler bile doğada daha fazla yer kaplamasın diye onu yakarlar direk.

Şimdi benim sebebime gelelim.Her zaman güzel yazamıyorum.Aklıma gelir karalarım birşeyler.Komedi yazmak zor iştir.Aksiyon-entrika tarzı şeyler yazarım fazla karmaşık bulunur okunmaz yazmam.Değer verilmeyen hiçbir şeye devam etmem.

Yada ne kadar okunursa okunsun kimsenin okumadan yorum yazdığını düşünürsem o zamanda bitiririm.Ve sürekli en iyisni biulmak için denerim,denerim ve denerim.Edison gibi 1000 denemede olsa uğraşırım.Ve sonunda insanlara gülme aracı olabilecek iyi birşeyler verebilirim.Omg!'dan daha açıklayıcı ve uzun olduğu için şimdi anlamışsındır.Sana bu kadar açıklayıcı yazdım.Umarım kafanı yormadan anlayabilmişsindir.Karmaşık yazsaydım çünkü düşünmen gerekirdi ve akıl kullanmak zorunda kalırdın.Evet bu kadar.Başka sorun?

Dediklerine katilmiyorum. Drama dizisi yazmak kolay degil! Insanlari aglatmak veya hüzünlendirmek kolay birsey degil. Izleyicilerin karakterde birseyler aramasi gerek, empati kurmasi gerek. Bu da maalesef birçok dizide olmuyor. Benim söyledigim neden seni bu kadar sasirtti anlamis degilim. Bu forumda hiç kimse profesyonel bir senarist degil, olmayi da verelim ama bu forumdaki amaç üyelere ve misafirlere güzel seyler sunmak.. Her drama dizide aksiyon gerekmez, ama olsa iyi olabilir tabi ki. Senin duruma çok farkli gözle bakmissin benim demek istedigim; bir proje hazirliyorsun 1-2 bölümde bitiriyorsun. Hem kendine yazik, hem dizilerini takip eden kisilere..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Yok estagfurullah gerilmiyoruz.. Ben ve BesaleT arkadasa tavsiye veriyoruz ama maalesef yanlis anliyor..

Hıh sende!Bir kere Besalet çok daha tatlı.Bana bazen dokunuyor bile...

Bu laflardan gay lafı çıkaranın anası babası ölsün.Hadi ben lafı söyledim hadi çıkarında göreyim.