Konsere Gider Misin?

Konsere Gider misin?

• Evet

Oy: 4 30.8%
  • Hayır

Oy: 3 23.1%
  • Bazen

Oy: 5 38.5%
  • Hiç Gitmedim

Oy: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13

Carpe Diem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,779
Puanı
860
İlk ben başlayayım evet giderim

• Beğendim
Reactions: Doğan
Tıpkı sinemaya ve tiyatroya gidememek gibi pandemiyle birlikte son zamanlarda hayatımızda olamayan toplu etkinliklerden biri oldu maalesef. İlk kez 2013'te Rihanna konserine gitmiştim. Daha sonra Sertab Erener, Şebnem Ferah, Beyonce, Gülşen, Sıla, Enrique Iglesias, JLo, Imagine Dragons, Lady Gaga gibi çeşitli yerli/yabancı şarkıcıların konserlerine de gitmeye başladım.

Yerli sanatçılardan ölmeden önce maNga konserine gitmeyi hep çok istedim ama bir türlü mümkün olmadı, umarım bir gün kısmet olur. :(

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Tıpkı sinemaya ve tiyatroya gidememek gibi pandemiyle birlikte son zamanlarda hayatımızda olamayan toplu etkinliklerden biri oldu maalesef. İlk kez 2013'te Rihanna konserine gitmiştim. Daha sonra Sertab Erener, Şebnem Ferah, Beyonce, Gülşen, Sıla Enrique Iglesias, JLo, Imagine Dragons Lady Gaga gibi çeşitli yerli/yabancı şarkıcıların konserlerine de gitmeye başladım.

Yerli sanatçılardan ölmeden önce maNga konserine gitmeyi hep çok istedim ama bir türlü mümkün olmadı, umarım bir gün kısmet olur. :(
%95 En sevdiğim şarkıcıların konserlerine gitmişsin :bhr: ❤ beni de götür :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Çok saçma gelir, bir kaç kez gittim de uzun süredir gitmedim, belki gidersen severim de, ama açıp youtube'dan dinlemek daha iyi, ne yorucam kendimi. :D

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem