Komedi Türkiye'ye Gelecek Hafta Kim Konuk Olacak? | 25 Mart

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
thumbnail_1426978377.jpg

tv8'in sevilen programı Komedi Türkiye'nin bu haftaki konuğu belli oldu!

BKM Mutfak ekibinin üyelerinden biri olarak tanınan, "Aşağı Yukarı Yemişliler", "Bir Yastıkta" ve "Ankara'nın Dikmen'i" dizilerinde de yer alan Bülent Emrah Parlak, programın 2. bölümüne konuk olarak katılacak.

Haluk Bilginer, Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin jüri üyeliğini üstlendiği, Burcu Esmersoy'un sunduğu komedi programının oyuncuları arasında ise Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu, Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı ve Ünal Yeter yer alıyor. Türkiye'nin en komik isminin arandığı program, ilk bölümde aldığı reytinglerle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Komedi Türkiye, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'de tv8'de!

Son düzenleme:
İlk bölümde programı beğenmemiştim, skeçleri güldürmüyordu. Belki dizi senaryosunda olsa güldürür ama tiyatro şovu için zayıf kalıyordu. Ama ilk bölüm reytingleri gayet umut verdi, bakalım 2. bölümde nasıl olacak. İzleyecek birşey bulamazsam yine mecbur göz atarım programa. Konuk da iyi gibi.

İlk bölümde programı beğenmemiştim, skeçleri güldürmüyordu. Belki dizi senaryosunda olsa güldürür ama tiyatro şovu için zayıf kalıyordu. Ama ilk bölüm reytingleri gayet umut verdi, bakalım 2. bölümde nasıl olacak. İzleyecek birşey bulamazsam yine mecbur göz atarım programa. Konuk da iyi gibi.
Neden mecbursun bir şey izlemeye :D

İyiymiş. Herhalde yeni dizisi vardır tv8'de. Yoksa hem Acun'la hem de Gülse Birsel ile alakasız olması ilginç. :D

Edit: Alakayı buldum. Gani Müjde'den çıktı alaka, onun dizisinde başroldü. :D

Çok sevdiğim bir isim konuk oluyor. :)

Bu arada kendisi Eylül 2015'de yeni projeyle ekrana dönecekmiş. :)

Iyi konuk ama reytingleri yukseltmez bence :)