Komedi Türkiye'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Tv8

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1426447713.jpg

Tv8'in yeni programlarından birisi olan Komedi Türkiye'nin yayın tarihi belli oldu.

Jüri üyelerinde Gani Müjde, Haluk Bilginer ve Gülse Birsel'in bulunduğu, sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı program başlıyor. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda Türkiye'nin en mizah anlayışı yüksek ismi belli olacak.

Komedi Türkiye ilk bölümüyle Çarşamba 20.00'da Tv8'de!

Komedi Türkiye tanıtım fragmanı :

Son düzenleme:
iyi bir gün seçmişler :X ab grubu boşlukta bekliyi
Bunu reytinglere bakarak mı söylüyorsun? :D
Çarşamba 9+ alan Ertuğrul ve 8`e yakın reyting alan Poyraz Karayel var. İstersen reytinglere bir daha bak. Ne boşluğu? Galiba haftanın diğer günleri ile karıştırdın.(perş-cuma ve hatta ctesi-pazar) :D

Acun sanıyorum çok güveniyor programına. :)
Çıkar tanıtımda birazdan reklam arasında. :X
Benim için boş bir gün, bakarım biraz. :D
YST nolacak? (b)

Çarşamba 9+ alan Ertuğrul ve 8`e yakın reyting alan Poyraz Karayel var. İstersen reytinglere bir daha bak. Ne boşluğu? Galiba haftanın diğer günleri ile karıştırdın.(perş-cuma ve hatta ctesi-pazar) :D
ikisinin d gerçek ab reytingi değil bence panpa :X paramparça pazartesiye gelince karadayı v ulan istanbula olanları gördük

Benim için boş bir gün, bakarım biraz. :D
YST nolacak? (b)
Poyraz Karayel var pek bakacağımı sanmıyorum. :D
Acun ondan vazgeçmiş, cuma olabilir bence. :D

Bence Cuma günü İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nden önce olsaydı iyi giderdi, ama Çarşamba düşündürücü. Bir sürü rakip var. İzlemek isterdim, ama anca tekrarları yayınlanırsa bakabilirim gibi. Neyse, hayırlısı bakalım. :)

Son düzenleme:
ikisinin d gerçek ab reytingi değil bence panpa :X paramparça pazartesiye gelince karadayı v ulan istanbula olanları gördük
İkisini de izlemedim, gerçek AB dizileri mi değil mi bilmiyorum. Ben senin AB boşlukta bekliyor diyince şaşırdım, orada biraz abarttın itiraf et panpa. :D
Hem bu program Paramparça ile aynı mı? 11-12 reyting alması imkansız.

İkisini de izlemedim, gerçek AB dizileri mi değil mi bilmiyorum. Ben senin AB boşlukta bekliyor diyince şaşırdım, orada biraz abarttın itiraf et panpa. :D
o kadar alamaz ben de biliyorum :X

Fragman yayınlandı. :X

Fragman çok güzel ve eğlenceli olmuş da biraz acele ettiler sanki başlatmak için, bir sonraki Çarşamba başlayabilirdi.

Umarım başarılı olur program. :X

Fragman çok iyiydi bana göre Bartu Küçükçağlayan da vardı. :D Ama tarih konusunda bence de çok acele davranılmış.

iyi gibi duruyo bakarım ama yetenek sizsiniz umarım cuma olur 19.30 - 22.00 arası 4 rtg alabilir.