Komedi Türkiye | Genel Sohbet Konusu

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061

tv8'in merakla beklenen komedi programı Komedi Türkiye, bu akşam ekran macerasına başlıyor!

Haluk Bilginer, Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin jüri üyeliğini, Burcu Esmersoy'un ise sunuculuğunu üstlendiği yarışmanın oyuncuları arasında da Derya Karadaş, Bartu Küçükçağlayan, Murat Akkoyunlu, Ömür Arpacı ve Ünal Yeter yer alıyor.

Türkiye'nin en komik isminin arandığı yarışmada bazıları bizzat Birsel ve Müjde tarafından yazılan komedi dolu skeçler, izleyicilere eğlenceli anlar vaat edecek. Ayrıca ilk bölüme Sarp Apak konuk olacak. Zorlu bir günde ekranlara gelecek olan yarışmanın reytinglerde nasıl sonuçlar alacağı ise merak konusu.

Program ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

Komedi Türkiye, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de tv8'de!

Son düzenleme:
Başlamasından günler önce açılan programlar olduğunu görünce bir sakıncası olmayacağını düşündüm, bilmiyordum.
@sokak sanati

Onları yönetim duyurarak acıyor. Survivor konusunda oldu tek zaten.
) @aserat54

Survivor hakkinda etrafta çok konuştuğumuz için yorum konusuna ihtiyaç var diye düşündü yönetim ve erken açılacağını duyurdu. @asarat54 ama bu programda öyle bir şeye gerek yoktu.
)

Program başladı ama formatı pek beğenmedim.13 hafta sürecekmiş, bakalım skeçler nasıl olacak.

saçma bir format olmuş. jüri ile oyuncular birlikte oy veriyor komedi gibi)) jurinin ne manası kaldı bu durumda. ayrıca skeclerde yarışmacılar en az gözüküyor böyle nasıl yarışma oluyor. ayrıca hemen hemen hiç güldürmüyor çok yapay oynuyorlar

İlk skeç çok kötüydü ikinci skeç iyi gidiyor.

Formatta yarışma bahane bence asıl olay profesyonel oyuncuların performanslarında. Güldür Güldür'ün yarışmalısını yapalım demişler yani.

Bir Güldür Güldür olması için ordaki samimiliğin olması lazım, burada ise profosyonel oyuncular bile o duyguyu vermiyor. Güldür Güldür gibisi varken bu programın ilgi görmesi bence zor, ben formatı da şu ana kadarki skeçleri de sevmedim.

Güldür Güldür'ün samimiyeti bulması 5 sene aldı neredeyse.

Valla ben Güldür Güldür'ü sevmem, bunu da izlemem birazdan bırakırım.

Güldür Güldür'ün samimiyeti bulması 5 sene aldı neredeyse.

Valla ben Güldür Güldür'ü sevmem, bunu da izlemem birazdan bırakırım.
Güldür Güldür eskiden iyi reyting almamasının samimiyyetle alakası ne anlamadım?

Program hep iyiydi sadece izleyici tam olarak programı farketmemişti. Show'a geçmesi ve yazın bol tekrar ile değer gördü. Beğenip beğenmemen sana kalmış, birşey diyemem.