Komedi Dükkanı Tekrar Bölümüyle Pazartesi, Salı ve Çarşamba PT-2'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,103
Puanı
1,060
Geçen sezon ekranlara veda eden komedi programı Komedi Dükkanı tekrar bölümleriyle Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları PT-2'de Star TV'de!

FavoriForumum.NET ÖZEL.

Son düzenleme:
Çok güzel bir haber bu. Doğuş grubu çok doğru bir karar vermiş. Rastladığımda izleyebilirim özlemeye başlamıştım zaten Star'da yayınlanan çoğu bölümünü izlemediğim için yeni bölüm gibi gelecek bana :D

Bayrama özelde olabilir. :) Benim elime geçen bilgiler sadece bu haftalık. Yani bu hafta olur, haftaya olmaz, orasını bilemem :):) Ama bu hafta kesin olarak var :)

Bayrama özelde olabilir. :) Benim elime geçen bilgiler sadece bu haftalık. Yani bu hafta olur, haftaya olmaz, orasını bilemem :):)

İnşallah kalıcıdır. Zaten, Pazartesi gecesine konulabilecek daha iyi bir şey olduğunu sanmıyorum. Reyting oranları da 7-8 share civarı gelirse kalıcı olur bence :)

Program büyük ihtimalle bayrama özel. İzlemek isteyenlere Salı ve Çarşamba akşamları PT-2'de de var :)

Bu arada programın dönmeyecek bildiğim kadarıyla. Bunun sebebi; Tolga Çevik'in projesi olması. Yanılmıyorsam filmde rol alacaktı.

Programin sevenleri için sevindirici bir haber..