Komedi Dükkanı Bitiyor!

Çok iyi bir final olmuş.

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
Son zamanlarda izlemesem de son yıllardaki en iyi yapımlardan biriydi. Gerçekten özleyeceğim. Tolga Çevik arayı açmadan yeni projelerle döner umarım...

Süperdi hakikaten ama açık bir kapı bıraktılar yani kesin bitti ifadesi yoktu filmde olabilir yeni sezonda yeni şeylerde olabilir biraz ümitliyim bu konuda
Sonsuz kere teşekkürler bizleri güldürdüğünüz için

Film olmasın böyle bir dizi olsun ama zor... Final güzeldi ama yeni bir bölüm de çekebilirlerdi böyle aniden üzüldüm yani...

trt deki yıllarında baya seyrederdim çok güzel bir yapımdı yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Bu arada Star programı sitesinden kaldırmış ve tek bir haber bile yok. Böyle efsane bir programın finaline yer verilmesi gerekirdi internet sitesinden...

Arkadaşlar sezon finali yapmış korkulacak bişey yok
Su anda yurtiçi ve yurtdışı turneleri varmış onları tamamlayınca ara verecekmiş.Sıkılmış biraz öyle söylemiş

Farklı projelerle karşımızda olacakmış ama

Gerçekten iyi haber bitmemesi. Ama Star'ın gelecek sezon Komedi Dükkanı'nı PT-2 de yayınlaması gerekir. Program PT-1 programı değil.

Çok iyi bir bitiş oldu. Ama çoğu yerde ''Sezon finali'' yazıyor. Büyük ihtimal final değil bence de.

Sağol usta hayat verdin bana... Bu programa gönülden bağlandım hakikaten... Umarım seneye PT2'de yayınlanır. Cuma günü 23.00'te 3 reyting almıştı Star o hafta değiştirdi. Değiştirmese belki de üst sıralarda olacaktı. Umarım seneye bu programı daha uygun bir yere yerleştirirler. Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına koymazlar.

evet tolga çevik açıkladı kısa bir ara veriyoruz üzülmeye gerek yok dedi
son reytinglerini baktığımızda bu reytingleri haketmediğini herkes biliyor

internette yazıyordu şimdi hatırlamıyorum
ama google komedi dükkanı bitiyor yaz gelir

İnşallah bitmez seneye devam eder. Çok komik bir program ama Star tv'de harcanıyor. Star tv'de yayınlanan tüm yapımlar gibi oda ilk başlarda kanalına göre oldukça iyi reytingler alırken sonra reytingleri baya düştü. Star tv'de ki programlar ve dizilerin kaderi böyle ne yapalım

Arkadaşlar baktım program tamamen bitmiş. Not defteri adlı programa konuk olan Tolga Çevik bu sezon tamamen bitireceğiz, demiş. Her yerde bitecek deyip öylesine demiş olamaz. Maalesef bitti.

Ben şu Star tv'de yayınlanıcak diğer diziler için üzülüyorum.

Maalesef Tolga Çevik katıldığı bir programda da Altın Kelebekte de olduğu gibi " Her şeyin bir sonu vardır. Biz de bu sezon bitiriyoruz, demiş. Hem sezon finali olsa öyle yazardı. TRT'de biterken sezon finali yazdı ve tekrardan başladı ama burada tamamen bitti maalesef...