Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
38. Altın Kelebek Ödül Törenine Katılan Tolga Çevik Komedi Dükkanı'nin son senesi olduğunu söyledi. Bu demek oluyor ki Komedi Dükkanı ekranlara veda edecek.
Yeni bir fragman hazırlamışlar. "Yolun Sonu" diye. Gelecek hafta bitecek büyük ihtimal.
Efsane bir program oldu. Son haftalarda izleyemesem de çok sevdiğim bir programdı. Tolga Çevik müthiş bir iş çıkardı. Ben ilerleyen yıllarda yine geri dönebileceğini düşünüyorum
Açıkçası çok üzüldüm. Bu sezon bir bölümünü bile kaçırmadım. Niye bitiyor ki reytinglerden mi? Masrafı hiç yok ki bu programın... Devam edebilirdi. Umarım ilerleyen yıllarda tekrar başlar.
üf ya kötü oldu harbiden. süperdi aslında neden bitiyor ki? reyting yüzünden olabilir ama komedi dükkanın yerine ondan daha fazla tutacak birşey koymaları zor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.