Komedi Dükkanı Bitiyor!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
38. Altın Kelebek Ödül Törenine Katılan Tolga Çevik Komedi Dükkanı'nin son senesi olduğunu söyledi. Bu demek oluyor ki Komedi Dükkanı ekranlara veda edecek.

Yeni bir fragman hazırlamışlar. "Yolun Sonu" diye. Gelecek hafta bitecek büyük ihtimal.

Efsane bir program oldu. Son haftalarda izleyemesem de çok sevdiğim bir programdı. Tolga Çevik müthiş bir iş çıkardı. Ben ilerleyen yıllarda yine geri dönebileceğini düşünüyorum :)

Tolga Cevik sevdigim bir komediyen, insallah baska projelerde kendisini görürüz :)

Iste fragman:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Açıkçası çok üzüldüm. Bu sezon bir bölümünü bile kaçırmadım. Niye bitiyor ki reytinglerden mi? Masrafı hiç yok ki bu programın... Devam edebilirdi. Umarım ilerleyen yıllarda tekrar başlar.

Yok değildir bitmesin ya tvde izlediğim bir tek bu adam vardı yapmayın etmeyin yahu

Her son yeni bir baslangictir, bunu böyle kabul edin.. yeni projelerde mutlaka yer alir Tolga Cevik. :)

Üzüldüm açıkçası. Son 7-8 haftadır izleyemesem de TRT'deki bölümlerini hiç kaçırmazdım. Yeniden döneceğini düşünmüyorum. :(

üf ya kötü oldu harbiden. süperdi aslında neden bitiyor ki? reyting yüzünden olabilir ama komedi dükkanın yerine ondan daha fazla tutacak birşey koymaları zor.