Komedi dükkanı çarşambaya alındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Star tv de ekranlara gelen komedi dükkanı cuma 23.00 dan eski günü olan çarşamba 20.00 a geri döndü

Beklemediğim bir gelişmeydi. Bu hafta tam da düzelmişti reytingleri...
Sihirli Annem'e yer açma çalışması başlangıcı olabilir. Küçük Sırlar, Cuma 22.30 olur. İzmir Çetesi Pazartesi 20.00 Sihirli Annem ise Cumartesi 20.00 Bence iyi de olur.

Ama hiç bir alakası da olmayabilir. Yakında anlaşılır

keşke aynı günde kalsaydı reytingleri düzelme gösterirken gün değiştirmek iyi olmadı hele ki muhteşem yüzyıl ve çocuklar duymasın karşısına koymaları kötü oldu nuri ise onu etkilemez zaten nurinin reytingleri kötü

Sihirli Annem cuma günü 20.00 da da başlayabilir. Geniş Aile 22.30 da da başlayabilir. Bence Geniş Aile o saatte daha çok reyting alır. O saat bomboş.

geniş aile 22.30 alacaklarını zannetmiyorum reytingleri düzeldi bozmak istemezler bence sihirli annem perşembe günü başlayacak

Sihirli Annem'i perşembe günü başlatmazlar. Reytingleri çok kötü olur. Fatmagül ve KVP dizinin sonunu getirir.

yinede cuma günü başlamaz o zamanda hanımın çiftliği ve adını feriha koydum var

inşallah geniş aileye dokunmazlar

Adminim dediklerine katılıyorum .
Biraz saçmaladım .

Şöyle olacak gibi

Pazartesi : İzmir Çetesi
Salı : Papatyam
Çarşamba : Komedi Dükkanı
Perşembe : Düriye'nin Güğümleri
Cuma : Geniş Aile , Küçük Sırlar
Cumartesi : Sihirli Annem
Pazar : Behzat Ç.

Cumartesi, ikinci kuşağa da Küçük Sırlar veya başka bir şey gelebilir. Çünkü Sihirli Annem diğer diziler gibi 23.00'e kadar sürmeyecektir. En geç 22.30'da biter.

Star tv'de ne yaptığını bilmiyo heralde ya tam reytingleri oturdu bu hafta yine gününü değiştirdiler.bu kanalın yanlış yayın akışı birçok kişiyi çileden çıkarıyo