konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlariçgüdüsel bir durumdurrefleks gibi bişeykabahati yok çocuğun
öff beee
değirmen taşı gibi dizi)
aklıma takıldı dizi müzikal mi? dansikalmi?dizide konuşma yokmu)
konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlariçgüdüsel bir durumdurrefleks gibi bişeykabahati yok çocuğun
öff beee
değirmen taşı gibi dizi)
aklıma takıldı dizi müzikal mi? dansikalmi?dizide konuşma yokmu)
Neyse, bunun önlemini de alması iyi bir şey en azından. İnsanın kendisini bilmesi gerekir tabii bir yerde.
konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlarsenarist santana yı geç keşfetti 1.sezon ana kadroda değildi 2.sezon kenarda köşedeydi 3.sezon yardımcı başrol oldu 4.sezon başrol 5.sezon tutabilene aşk olsun
belki kendisi önlem aldı belki bir iki çekimden sonra feride uyardı da o şekilde önlem aldılarorasını bilmiyoruz tabi?
ama kaza bela olmadan film bitmiş buda iyi sayılır!!
kız herşeyi hakediyor gördüğüm kadarıyla
yeteneğini hemen belli ediyor 20 saniye içinde
2 beyninden normal olanı iledeğil ötekiyle düşündün zaar
neyse şimdi aklıma takıldı bu adam bir sahne için bu ka zorlandıysa sülüman napsın sette koli bandı kalmamıştır
bende göbek deliği altı niye toplu diyordumsülüman pantolon kemeri kullanmıyor, uzvunu kemer diye beline sarıp öyle çekimlere çıkıyormuş)
@denizz19 koli bandı kullanırmısınız anketi açmadın hala
bende göbek deliği altı niye toplu diyordum
@denizz19 koli bandı kullanırmısınız anketi açmadın hala
bende göbek deliği altı niye toplu diyordum
koli bandı ile ağdayı kastettim ben sen ne anladın kiForumdan banban yemiyim sonra.
koli bandı ile ağdayı kastettim ben sen ne anladın ki
Madem ağda diyon niye koli bandı diye telaffuz ediyorsun arkadaşım. Sansür uygulaması mı bu.için fesat
hep @OzaN dan bulaştı bu sansürcülükMadem ağda diyon niye koli bandı diye telaffuz ediyorsun arkadaşım. Sansür uygulaması mı bu.
onun iş izaten forum admin değil mi@OzaN'ı neden sürekli mentionluyosun adamın işi gücü var sürekli sana mı bakacak ?
onun iş izaten forum admin değil mionu admin yaptığımız gibi çaylak üye seviyesine dülşürmeyi de biliriz(ban geliyor)
SEN DE MENTİONladın amaAdam takmıyor ki artık açıyor seni görürse bakmıyor.
Aynen +16 getirilebilirbu habere yaş sınırı gerek yorumlar çok +18 olmuş😕😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?