konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlariçgüdüsel bir durumdurrefleks gibi bişey
kabahati yok çocuğun
öff beee
değirmen taşı gibi dizi)
aklıma takıldı dizi müzikal mi? dansikalmi?dizide konuşma yokmu
)
konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlariçgüdüsel bir durumdurrefleks gibi bişey
kabahati yok çocuğun
öff beee
değirmen taşı gibi dizi)
aklıma takıldı dizi müzikal mi? dansikalmi?dizide konuşma yokmu
)
Neyse, bunun önlemini de alması iyi bir şey en azından. İnsanın kendisini bilmesi gerekir tabii bir yerde.![]()
konuşma var da duyguları falan genelde müzikle anlatıyorlarsenarist santana yı geç keşfetti 1.sezon ana kadroda değildi 2.sezon kenarda köşedeydi 3.sezon yardımcı başrol oldu 4.sezon başrol 5.sezon tutabilene aşk olsun
![]()
belki kendisi önlem aldı belki bir iki çekimden sonra feride uyardı da o şekilde önlem aldılarorasını bilmiyoruz tabi?
ama kaza bela olmadan film bitmiş buda iyi sayılır!!
kız herşeyi hakediyor gördüğüm kadarıyla
yeteneğini hemen belli ediyor 20 saniye içinde![]()
2 beyninden normal olanı iledeğil ötekiyle düşündün zaar
neyse şimdi aklıma takıldı bu adam bir sahne için bu ka zorlandıysa sülüman napsın sette koli bandı kalmamıştır![]()
bende göbek deliği altı niye toplu diyordumsülüman pantolon kemeri kullanmıyor, uzvunu kemer diye beline sarıp öyle çekimlere çıkıyormuş)
@denizz19 koli bandı kullanırmısınız anketi açmadın hala
bende göbek deliği altı niye toplu diyordum![]()
@denizz19 koli bandı kullanırmısınız anketi açmadın hala
bende göbek deliği altı niye toplu diyordum![]()
koli bandı ile ağdayı kastettim ben sen ne anladın kiForumdan banban yemiyim sonra.
![]()
koli bandı ile ağdayı kastettim ben sen ne anladın ki![]()
Madem ağda diyon niye koli bandı diye telaffuz ediyorsun arkadaşım. Sansür uygulaması mı bu.için fesat![]()
hep @OzaN dan bulaştı bu sansürcülükMadem ağda diyon niye koli bandı diye telaffuz ediyorsun arkadaşım. Sansür uygulaması mı bu.![]()
onun iş izaten forum admin değil mi@OzaN'ı neden sürekli mentionluyosun adamın işi gücü var sürekli sana mı bakacak ?![]()
onun iş izaten forum admin değil mionu admin yaptığımız gibi çaylak üye seviyesine dülşürmeyi de biliriz
(ban geliyor
)
SEN DE MENTİONladın amaAdam takmıyor ki artık açıyor seni görürse bakmıyor.
![]()
Aynen +16 getirilebilirbu habere yaş sınırı gerek yorumlar çok +18 olmuş😕😕