Kod Adı Maral Dizisiyle İlgili Bilgiler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416507340.jpg

Kod adı Maral dizisiyle ilgili yeni bigiler ortaya çıktı!

Henüz adı kesinleşmeyen dizinin yönetmenliğini son olarak Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmenliğini yapan Yağız Alp Akaydın ile Deniz Koloş üstlenecek. Romantik bir aşk hikayesini anlatan dizide Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli, 'Bir felaketin değil, bir mucizenin ayırdığı iki aşığı' oynayacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya'nın yapımcılığında diziyi Kerem Deren ile Pınar Bulut kaleme alacak.

Kod adı Maral Ocak ayında ekranlara gelecek.

Acun Medya'nın yapacak olması kötü olmuş, birde Mart ayı diyorlardı ama Ocak'ta başlıyormuş. :X
Bence uyarlamadır :X Acun'un hiç dizi kültürü yok gibi geliyor bana -ki zaten katıldıgı programlarda hiç şu diziyi izliyorum dediğini duymadım :F (yerli yada yabancı) O yuzden hikayeden anllayıp "bu dizi tutar hadi bunu çekelim" dememiştir. Reytingi yüksek Kore more dizilerinden birisidir:F

Bekliyoruz diziyi merakla. :)
Bakalım tutacak mı dizi, Tv8 biraz garip oldu ama. :D

Bence de Mart'ta başlasaydı daha iyi olabilirdi, Ocak'a şunun şurasında 5-6 hafta kaldı... :)

Yönetmenler iyi, başroller güzel, konu fena değil. Umarım senaryo da başarılı olur ve tutar. Hayırlı olsun, başarılar... :)

İnşallah tutar :) Senarist, bence Türkiye'nin en iyisi. Yönetmen de en iyisinin yardımcısıydı :) Hazal Kaya ve Aras Bulut süperler zaten :X

Dizi her şeyiyle güzel gibi duruyor. Umarım kanalın TV 8 olması, dizinin harcanması anlamına gelmez.

bu ikili arasındaki romantizmi anca 15-25 yaş grubu görebilir oyüzden işleri hem kolay hem zor :F

valla hazal fanları kızmasın ama kanal d deki aşk bile tutmadıysa bu dizi de tutmaz...
Hem tv 8 de hem de aşk 4 alıyordu bu di,zi ise tv8 de anca 3 alır...o da yüksek maliyetli olacağı için yetersiz kalır.