"Daha uzun" dediğin sadece 5 bölüm, yani çok önemli bir şey değil.
Bizim kadromuz sizi ezip geçerdi zaten, o ayrı mesele.Netice olarak uzun.Hemde daha az tanınmış kadroya rağmen.
Bizim kadromuz sizi ezip geçerdi zaten, o ayrı mesele.
En azından bizim dizinin çekimleri 2015'te olmamıza rağmen 70'li yıllardaymış gibi yapılmıyordu.Senaryo olarak ezip geçti işte dizinin tek tutma sebebi muhteşem senaryosu.
En azından bizim dizinin çekimleri 2015'te olmamıza rağmen 70'li yıllardaymış gibi yapılmıyordu.
Teşekkür ederim dizi finali hak etti Selen Seyven, Şehsuvar Aktaş, Seray Kaya gibi önemli 3 başrolü çıkartırsan olacağı budur üzülmüyorum@Ice_Cool_23 buyur tarih.
Geçmiş olsun yeniden diziye, FOX bu sezon İnadına Aşk ve Kiraz Mevsimi'ni de yollayacak gibi.
İnadına aşkı yollamaz iyi gidiyor@Ice_Cool_23 buyur tarih.
Geçmiş olsun yeniden diziye, FOX bu sezon İnadına Aşk ve Kiraz Mevsimi'ni de yollayacak gibi.
Yeni dizilerde senaryo saglam degil 5-6 bolum iyi giden dizi saglam bir dizi gelince dusebilirartık ne koysalar tutmaz bugüne.
banumiaCanlarım yarın ülkemiz ve Geleceğimiz için çok önemli bir gün yarın sandığınıza gidin ve oyunuzu kullanın lütfen ,,ben istikrarın sürmesi ve Türkiye'nin büyümesinden yanayım sizlerimde ülkemiz için en doğru kararı vereceğinize eminim #sandığasahipçık#sandıktagörüşürüz#sandığagitBu kadar erken mi?
Ben en az 3 bölüm daha olur diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?