KoЯn

[E]Rcann...

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
139
korn gözumde adam gibi adam
yorumları ve polemikleri
ve mesaj sayısı daha bir çok
özellikleri.

1992 yılında kurulan ABD çıkışlı nu-metal müziğin oluşmasını sağlayan ve "Children of the Korn" adlı bir hayran grubu bulunan metal müzik grubu.Tüm albümleri dinlenesidir...Metal müzikten nefret eden arkadaşlarımın bazılarının sadece bu gruba sempati duymasını sağlayabildim.

AkıLcı ve herkezin düşüncesinden çok farkLı yorumLarıyLa her konuda kendi ispatlamış bir Üst Yöneticimiz ... Bazen çok ufak fb-gs vs birbirimize eLeştiriLerimiz oLsada
Saygım hep aynı sonsuzdur ..

TeşekkürLer ..

Severim kendisini kerata elimde büyüdü falan dermişim
Şaka bir yana ciddi bir adamdır.Bu arkadaşım içinde geçerli olup tanışmak isterim kendisiyle.Belki bize dediği grupla ilgili birkaç güzel parça ismi verir diye düşünüyorum

Forumun en renkli simalarından biri. Sıradaşı yorumlarıyla forum için önemli birisi.
Claude olarak da tanınır

Forumun şuan devam etmesinde payı var...

Olumlu yöne sürüklenen eleştirilerden dolayı herkese teşekkür ettiğimi bildiririm.Herkes teşekkür eder böyle bir durumda.Ozan kılaudları falan bırak artık adminim xD önümüzdeki maçlara bakalım
KHAN18 senin duruma gelince normalde forum üyeleriyle forum dışı görüştüğüm olmuyor (istisnaları saymazsak) ama eklersen msne falan reddetmem kesinlikle...Ve o grubun tüm parçaları var bende favorim Coming Undone isimli başyapıttır...Çağrı ben Fenerbahçe'ye her yerde sataşıyorum,bu nefretten falan değil,nefret ettiğim doğru fakat böyle bir nefretin bu yollarla deklare edilmesini saçma bulurum...Çok başka sebepleri var...Yorum için özel bir teşekkür etmek istedim...

Emre'ye de bir özel teşekkür etmek geldi içimden.Günde 2 saat ansiklopedi okuyorum rüyamda ondandır herhalde
gibi ufak da bir şaka yaparak The Son diyorum...

Bana bir çok şey öğreten ve bu yüzden ustam dediğim insandır...bence gerekli açıklama bu cümlede var.fazlasına gerek duymuyorum =))

Son düzenleme:
Vay be xD Teşekkür ederim...
Almanca "küçük parça" anLamına geLdiğiNi öğrendim.aynı zamanda tahıLdan yapıLaN geLeNekseL aLmaN içkisiymiş...

Yok dayı kendimi bildiğimde sene 2002 10 yaşımdayken Ceza-Medcezir Albümü dinliyodum.Nick eskiden kalma
Metal fln dinlemedim hiç,ama saygı duyuyoruz.Ne de olsa amaç herkesin özgür olduğu bi dünya