'Koçum Benim' Ekibinden Voleybol Dizisi Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,534
Puanı
1,061
F4_84QAXIAAV6Wy

Son dönemde ülkemizin voleybolda elde ettiği başarılar yeni bir dizinin kapısını açtı.

Bir döneme damga vuran 'Koçum Benim'in yönetmeni Serdar Akar ve yaratıcısı Hüseyin Apaydın'ın imzasını taşıyacak olan, yapımcılığını Vigor Kültür Sanat'ın üstleneceği dizinin senaryosunu ise yazdığı kitaplarla büyük ilgi gören Melike İlgün kaleme alacak.

İsmi ve adresi belli olmasa da şimdiden heyecan yaratan yapım, cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarına imza atan kadın voleybol milli takım sporcularımızın ilham olduğu bir hikayeyi ekrana taşıyacak.

Son düzenleme:
Koçum Benim'i izlemedim ama zamanının iyi anılan işlerinden biri olduğunu biliyorum o yüzden böyle bir işin de ilgi göreceğine inanıyorum. Senaristin daha önce yazdığı iki kitabı okumuştum kendini okutan akıcı bir tarzı vardı aynısını dizi formatına taşırsa, kadro güzel kurulur ve kaliteli bir iş yapılırsa Gülseren teyze dizileri arasında farklı bir soluk yaratabilir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Koçum Benim ekibi yaşıyor muymuş, 50 sene önce falan vardı o dizi. :A

Konu bana parlak gelmedi. Popülerliklerini fırsata çevirmek isteyecekler de maçları izlemek varken diziye ne gerek var. :)

Hiç gerek yok. Gereksiz bir dizi yapıp kızları antipatik yapabilirler. Belgesel tarzında bir şey yapsalar iyi olabilirdi.